Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NGP PSP2 - Moc PS3 w Twoich rękach!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• NGP PSP2 - Moc PS3 w Twoich rękach!

Kod:
    http://www.pcworld.pl/news/366683/Sony.PSP.2.NGP.zaprezentowane.wideo.html
    Co myślicie o nowym dziecku Sony? Podobno mocą ma dorównywać PS3, a deweloperzy zapowiadają, że przeniesienie gier z PS3 na NGP będzie bardzo proste.

Niestety, konsolka nie jest już taka "Portable". Znów urosła i jest większa od starego PSP. Bateria podobno ma trzymać około 5h grania.

Kod:
    http://www.gram.pl/news_8QPfHOm3_Gry_na_PSP2_(Next_Generation_Portable).html
    Zapowiedziane są już pierwsze tytuły na nową konsolę, które tylko pokazują, że będzie to mocna bestia. A może GT5PSP? Kto wie?

Re: NGP PSP2 - Moc PS3 w Twoich rękach!

na takiej konsoli to można grać w pokemony
    na PSP grałem w GT i jakoś nie kręci mnie patrzenie się w ten mały ekranik.
    A-Spec- 40 lvl
    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
      A miliony posiadaczy się myli

Komentarz

Czy ja powiedziałem, że się myli? grają po prostu w głupawe gry gdzie się chodzi i bije
        W GT nie grało mi się dobrze i tyle.
        A-Spec- 40 lvl
        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Czy ja powiedziałem, że się myli? grają po prostu w głupawe gry gdzie się chodzi i bije
          Aż wstyd mi za to że jesteś z tego samego rocznika

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
            Aż wstyd mi za to że jesteś z tego samego rocznika
            Każde zdanie inne niż Twoje jest złe
            A-Spec- 40 lvl
            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Szybko się uczysz :wink:

Komentarz

na psp wydano zaledwie kilka tytułów wartych mojej uwagi, jesli nowe psp nie powtorzy tego bledu to na pewno kupie wersję slim za kilka lat (bo taka na pewno się pojawi)

gps mikrofony itp fajna sprawa, ale co z graniem skoro przyciski juz nie są przyciskami? to jakby grac w tekken'a na iphonie - nie jestem przekonany aczkolwiek jak bede mial sposobnosc rozwieję swoje wątpliwości

obstawiam ze bedzie kosztowac minimum 2000 jak tylko wejdzie na polski rynek

Komentarz

Zamieszczone przez Voxan
                  ale co z graniem skoro przyciski juz nie są przyciskami? to jakby grac w tekken'a na iphonie - nie jestem przekonany aczkolwiek jak bede mial sposobnosc rozwieję swoje wątpliwości

obstawiam ze bedzie kosztowac minimum 2000 jak tylko wejdzie na polski rynek
                  1) O co ci chodzi? Przecież masz wszystkie przyciski. Doszedł dodatkowy analog.

2) Orientacyjna cena na polskim rynku to koło 1500zł.

Komentarz

Tak mocne jak PS3 to ta kieszonsolka nie jest na bank. Ale miażdży specyfikacją i grafiką. Mnie bardzo się podoba na to liczyłem, niezbyt krzykliwy design podobny do jedynki plus upragniony drugi analog. Trochę mnie martwi ten dotykowy ekranik bo pewnie łatwo go będzie zbić niechcący bez odpowiedniego etui.
                    Poza tym rewelacja, uśmiech nam zejdzie jak zobaczymy cenę :wink:
                    No co Ty ekran PSP jest bardzo czytelny, rozdzielczość nie powala ale przecież maszynka ma już swoje lata. Grafika zbliżona do PS2. Uwazam że PSP to bardzo udany Handheld :wink:
                    Zamieszczone przez Voxan
                    na psp wydano zaledwie kilka tytułów wartych mojej uwagi, jesli nowe psp nie powtorzy tego bledu to na pewno kupie wersję slim za kilka lat (bo taka na pewno się pojawi)
                    -Gran Turismo
                    -MGS Peace Walker
                    -Final Fantasy
                    -Tekken Dark Ressurection
                    -God of War
                    -Wip3out
                    -Monster Hunter

I jeszcze kilka ale nie pamiętam. PSP niema złej biblioteki gier, jest wiele dobrych pozycji :wink:

Komentarz

U mnie jakoś się kurzy.. Wszystko co mnie interesowało już pokończyłem Grafika to cos miedzy PSX a PS2. Będe musiał sie w jakies pozycje zaopatrzyc, szkoda zeby lezalo a sprzedawac za grosze szkoda.
                      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Pracuję...
                      X