Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Headset

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Headset

Hey.

Mam pytanie, jakich używacie headsetów do rozmów?? Najlepsza opcja to oficjalny Sony i w sumie nie jest jakiś strasznie drogi (130zł to nie tragedia), ale może ktoś ma jakieś ciekawe doświadczenia i chce się podzielić. Tylko coś sensownego a nie jakiś trzeszczący badziew.

Re: Headset

Do telefonu firmowego NOKIA używam Bluetooth słuchawka JABRA BT2010

Nie mogę nic złego powiedzieć. Zapłaciłem za nią około 50 zł. Na początku bolało mnie troszkę ucho w pierwszej godzinie użytkowania ale po kilku dniach już było dobrze.

Do grania na PS3 używam produktu SONY z którego jestem bardzo zadowolony.

Za to zapłaciłem 100 zł.

Komentarz

Ja Uzywam Tych Sluchaweczek z Motoroli i jestem bardzo zadowolony niestety nie znam ceny w PL

Komentarz

Nie wiem co to za model "Tych" i gdzie jest mikrofon bo nie widzę.

Komentarz

Chce zamówić to
          http://www.haalo.pl/?pasaz=ceneo&item=SP16085#SP16085

Zachęca długi czas pracy no i sama firma też ma jakąś tam renomę. Mam nadzieje że bedzie git :]

Komentarz

A ja bym chciał kupić Headset SONY wersja 2.0,ale jak na razie wprowadzili tylko do USA.A europy nie mają jeszcze w planach...

Oto obrazek jak się prezentuje:

Zmniejszyli wagę i rozmiar o 30%,podobno jeszcze lepsza jakość dzwięku i tłumienie hałasów z otoczenia oraz coś tam jeszcze

Komentarz

A cena

Komentarz

Cena ta sama co stary.Ale tak jak pisałem,u nas jeszcze nie ma.A jak koleś z forum ps3 na ebay'u kupił z usa,to zapłacił chyba 130 zł z przesyłką (paczka leciała tydzień) :wink: Jak na razie mi się nie spieszy,ale nie wiem czy kiedykolwiek u nas będzie dostępny

Komentarz

Gdyby ktoś planował zakupić hs firmy MadCatz dedykowany dla PS3, o taki:

to nie polecam. Mam go od ponad roku i podstawowym jego minusem jest słabe przyleganie do ucha i częściowo związana z tym słaba słyszalność (spowodowana też słabym głośniczkiem w słuchawce). Można go oczywiście używać parując z tel. komórkowym, ale np. rozmowa przez niego w czasie jazdy samochodem (a więc podczas jednego z podstawowych zastosowań hs z komórką) jest trochę bez sensu, gdyż prawie nie słychać rozmówcy. Jedyną opcją wtedy jest mocne przyciskanie słuchaweczki do ucha, żeby cokolwiek usłyszeć. Nie jest to przyjemne, nie wspominając już o tym, że jest się na bakier z przepisami (bo wychodzi na to samo jak byśmy trzymali telefon przy uchu...)
                  Podsumowując, ten model MadCatza jednak rozczarowuje

Komentarz

Nie,nie jak będę miał odłożoną gotówkę,to będę się czaić właśnie za tym oryginalnym od sony nowa wersja.Ostatnio na allegro ktoś wystawił,ale widocznie sprzedany.Na pewno będzie jakaś świeża partia kiedyś

Komentarz

Pracuję...
                    X