Tak jak w temacie zastanawia mnie jaką kierownice wybrać myślałem o Logitech driving force gt działa z gt5.
Niestety trochę nie wygodne łopatki psują efekt, w sumie źle nie jest.
900Stopni obrotu dobre FF zalety kierki.
Testowałem ją w kokpicie Media Markt M1 Targówek Achh... DB9 i drift na Eiger Norward lecz wszystko psuły urwane Pedały i skrzynia przez poprzednich "użytkowników"(pozostały manetki).
G25 też testowałem fajna kierka lecz za droga na początek lepsze będzie dfgt tak sądzę potem sprzedam i kupie G27(Z działającym wstecznym! Nie to co w G25),
1.I tu wchodzicie wy drodzy użytkownicy naszego forum jakieś inne propozycje na kierownicę dla zielonego?
Myślałem o tym "Fanatec" lecz co raczej dziwne pedały w tańszych modelach jak z ikarusa i te logo Porsche jak bym się poczuł w Lambo?
Jest jeszcze Fanatec Gt3 lecz za drogie za tą cenę raczej Logitech dfgt prawda?
500zł jestem raczej w stanie wydać lecz jak każdy wolę oszczędzić
I używana czy nowa?
2.Jaką wersję wybrać ps3 pod względem dysku?
Myślę głównie o slim bo nie potrzebuję tych gier z ps2(tą konsole mam oddzielnie)
Wersje o jakich myślałem to 250gb/320gb jak to się ma do gier i filmów blue/ray?
Monitor po ps3 to Samsung P2470HD czyli 24,7 cala full hd tv
Warto kupić z grą Gran Turismo 5 razem?
Nie znam się za bardzo na konsoli więc wiecie potrzebuję pomocy weteranów fajne jest 900 obrotu tylko ile machania
Niestety trochę nie wygodne łopatki psują efekt, w sumie źle nie jest.
900Stopni obrotu dobre FF zalety kierki.
Testowałem ją w kokpicie Media Markt M1 Targówek Achh... DB9 i drift na Eiger Norward lecz wszystko psuły urwane Pedały i skrzynia przez poprzednich "użytkowników"(pozostały manetki).
G25 też testowałem fajna kierka lecz za droga na początek lepsze będzie dfgt tak sądzę potem sprzedam i kupie G27(Z działającym wstecznym! Nie to co w G25),
1.I tu wchodzicie wy drodzy użytkownicy naszego forum jakieś inne propozycje na kierownicę dla zielonego?
Myślałem o tym "Fanatec" lecz co raczej dziwne pedały w tańszych modelach jak z ikarusa i te logo Porsche jak bym się poczuł w Lambo?
Jest jeszcze Fanatec Gt3 lecz za drogie za tą cenę raczej Logitech dfgt prawda?
500zł jestem raczej w stanie wydać lecz jak każdy wolę oszczędzić
I używana czy nowa?
2.Jaką wersję wybrać ps3 pod względem dysku?
Myślę głównie o slim bo nie potrzebuję tych gier z ps2(tą konsole mam oddzielnie)
Wersje o jakich myślałem to 250gb/320gb jak to się ma do gier i filmów blue/ray?
Monitor po ps3 to Samsung P2470HD czyli 24,7 cala full hd tv
Warto kupić z grą Gran Turismo 5 razem?
Nie znam się za bardzo na konsoli więc wiecie potrzebuję pomocy weteranów fajne jest 900 obrotu tylko ile machania
Komentarz