Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

PS2 nie czyta Gier z PS1/PSX

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• PS2 nie czyta Gier z PS1/PSX

Siemka chciałbym sie spytać was forumowicze czy każda konsola powinna czytać gry z PSX/PS1 ?? Kiedy Próbuje włóżyć płytkę z grą to wyskakuje czerwony ekran z napisem żebym włożył pytę formatu "plejstejszyn". Dzieje się tak z każdą grą na psx którą posiadam czyli Driver 2 cd1 i 2, Largo Winch, Tony Hawk's Pro Skejter 4 [] i chyba jeszcze crash banficoot 3
    Pomóżcie mi bo ps2 do mnie wróciła a nie mam jeszcze memorki do gier z ps2.

ps. wiem że to nie ten dział ale czy da sie robić zdjęcia w gt4 w trybie arcade ?? nie mam memorki więc nie mam gtmode albo czy da się z pendrive zrobić kartę pamięci.

Pozdrawiam Kamcio

Re: PS2 nie czyta Gier z PS1/PSX

PS2 są kompatybilne wstecz, więc płyty z PSXa powinien oryginalne łykać bez problemu. Zdjęcia da się robić z demonstracji które są w grze, z arcade bez zapisania replaya chyba nie, choć pewien nie jestem.
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

nie ma bata musi ci czytać o ile masz oryginalne płyty??(czarne na odwrocie)

Komentarz

nie są czarne ale mają oryginalne nadruki. serio muszą być czarne ?? na psx bez przeróbki działąją. jak ktoś chce moge zrobić zdjęcia spodów

Komentarz

Oryginalne gry na PSX-a były tylko czarne nigdy nie było że mialeś srebrne.
          Ogólnie trafiły ci się piraty delux z nadrukiem

Komentarz

ale na ps1 też były czarne ?? jakim cudem odpalają na czystym ps1 ?? bez czipów czy innego szitu ?? jak to wyjaśnić >?

Komentarz

PracujÄ™...
            X