Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Android

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Android

Wejdź w opcje i tam jest pełno różnych sposobów sterowania.Ściągnij Real Racing 2,tam jest dopiero grafa.Race of Champion też trzyma wysoki poziom

Komentarz

Wiem, wiem juz mi sie udalo wszystko ustawic w opcjach. Widzialem Real Racing 2 ale podejrzewam ze mi nie ruszy. Mam jeszcze swietnego rpga od gl, Eternal lore. Dziala plynnie i jest super ale nie wiem dlaczego podczas walki i tuz po pierwszej rozgrywce nie wyswietla mi glownych postaci. Gra normalnie dziala ale zamiast bohatera poruszam sie tylko cieniem pod nim. Jakis pomysl?
      btw : dzieki janki za pomoc w wyborze telefonu

Komentarz

A jak dotyk w tym ZTE Blade?
        GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
        Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Cieszę się że dobrze Ci się sprawuje.Popatrz sobie na chainfire 3d pozwala dużo gier odpalać niedostępnych na twój teleofn,do tego odblokowuje market(wszystkie apki są dostępne).Dobrze że Nvidia wprowadziła tegre a Sony wprowadzi Xperie Play, przynajmniej gry są wydawane w podobnym czasie jak na iOS.Polecam też ściągnąc apke grtjar(coś w rodzaju android marketu) i można ściągnąć za darmo niektóre płatne apki(raz dziennie są dostępna 1 apka i to w 100% legalnie).Dzięki temu ściągnąłem Samurai 2 vengence(grafika na serio świetna,jedna z najlepszych)

Komentarz

tycha - dotyk super. Intuicyjnie i szybko, wyswietlacz reaguje precyzyjnie i plunnie. Jestem zadowolony. Brak mi tylko wprawy w pisaniu tekstu, czesto nie wstrzele sie palcem w klawisz ale to kwestia treningu

Komentarz

Dużo osób ma PS3 na tym forum.Wiadomo granie na panelu dotykowym nie jest tak wygodne jak na padzie.Dzięki otwartości androida można pograć w gry na padzie od PS3.Tutaj macie temat.
              http://forum.android.com.pl/f35/game-pa ... ost1093151

Komentarz

Wrzucilem chainfire, z tego co widze to jakas optymalizacja grafiki, moge zmienic jakosc tekstur i kilka innych ktorych nie do konca rozumiem. Pewnie troche poprawia plynnosc rozgrywki.

Komentarz

Do chainfire są pluginy np plugin nvidi pozwala odpalić gry z tegra zone.tutaj masz wątek na android.com.pl http://forum.android.com.pl/f29/chainfi ... rvr-70728/

Komentarz

Szybkie pytanie - Galaxy Ace godne polecenia? Mam ok. 600zł, oczywiście szukam wśród używanych. Zależałoby mi na dobrej przeglądarce, przyzwoitym śmiganiu emulatora PSX i jakości dźwięku na słuchawkach (chyba, że k750i na mp3 zostawię bo tam mi dźwięk odpowiada )
                    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                      Szybkie pytanie - Galaxy Ace godne polecenia? Mam ok. 600zł, oczywiście szukam wśród używanych. Zależałoby mi na dobrej przeglądarce, przyzwoitym śmiganiu emulatora PSX i jakości dźwięku na słuchawkach (chyba, że k750i na mp3 zostawię bo tam mi dźwięk odpowiada )
                      http://allegro.pl/sony-ericsson-xperia- ... 82283.html

Ja bym wziął ten model na twoim miejscu. Większy ekran, lepszy procek
                      Dreadlock89 Ja mam swoją xPerię pół roku i nadal zdarza mi się nie trafiać w odpowiednią literę
                      Mam nadzieję, że uda się wgrać Cyanonmen mod, podkręcić proca i przerobić na multi touch

Komentarz

X10 stary proc,słaby układ graficzny(większość low ednów go posada) brak dual toucha(trzeba modować a nie niektórym to nie potrzebne,troszkę mało ramu)
                        Co do Galaxy Ace.Mało Ramu słaba rozdziałka(trochę mało jak na 3.5 cala)przez mała rozdziałke słabo się neta przegląda.
                        Za 600 zł za najlepszym wyborem powienien być HTC Desire powinieneś jakiegoś wychaczyć do 600zł(licytuj na aukcjach)
                        Tutaj masz link do nexusa One(HTC desire tylko niebrandowany i zrobiony dla google)
                        http://forum.android.com.pl/f236/sprzed ... za-130258/.
                        Gdybyś jednak nie znalazł desire/nexusa One to bierz X10.Lepszy proc większy wyświetlacz lepsza rozdziałka
                        Gdybyś troszkę dołożył miałbyś Xperie Neo V,która jest lepsza ze wszytskich wyżej wymienionych telefonów i bd miał aktualizację do 4.0
                        http://allegro.pl/sony-ericsson-xperia- ... 88894.html
                        Ta jest za 660zł tylko ma sim loca

Komentarz

Zrobilem wszystko wg poradnika, wrzucilem plugin Nvidii aka tegra. Sciagnalem i zainstalowalem apk Samuraja II (zajmuje troche ponad 40mb) niestety przy probie uruchomienia wyskakuje jakis blad i wywala.

btw. uporalem sie z tym rpgiem o gamelofta. Eternal legacy. Wazy ok 600mb ale waro sie pomeczyc bo gra jest super. Udana podrobka final fantasy, grafika powala! Turowe walki, fajne questy. Serdecznie polecam. Zreszta zobaczcie sami :
                          [youtube:34ct86yp]http://www.youtube.com/watch?v=ndXLIirQuRA&feature=youtube_gdata_player[/youtube:34ct86yp]

ps : jakie polecacie wyscigi na andka? Mam juz shifta i Gt Academy

Komentarz

Drag Racing. Niby takie gówno ale potrafi wciągnąć

Komentarz

Zamieszczone przez tycha
                              Drag Racing. Niby takie gówno ale potrafi wciągnąć
                              haha skąd ja to znam jedyna sensowna gra na komórkę
                              A-Spec- 40 lvl
                              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

undercover mnie na dłuższą chwile wciągnął.Jeszcze sera Aspglat jest godna polecenia i też spróbuj z Real Racing 2.
                                Dzisiaj se zainstalowałem piracką(nie ma dla mojego tela wersji a była i znikła) GTA3.Gra strasznie wciąga,sterowanie jest intuicyjne i sprawdza się we 100%.Zalecam jednak mocny telefon bo to jest jedyna gra,która potrafi na Snapdragonie z Adreno 205 czasem przymulić ale da się grać

Komentarz

PracujÄ™...
                                X