Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Android

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Android

Wrzucilem dzis na sprubunek te Real Racing 2 i oczy mi wyplynely na wierzch! Ta gra miazdzy! Patrze i nie wierze, grafika to mistrzostwo swiata. Chyba najlepsza jaka widzialem na telefonach imo nawet gt psp siada. O dziwo gra dziala bardzo plynnie z delikatnym scieciem czasami, ktore nie wplywa a jakosc rozgrywki. Jestem zakochany. Zobaczcie to sobie na yt, niebywałe.

Komentarz

Również dziś zainstalowałem, taka sama reakcja. Tylko muszę się do sterowania przyzwyczaić.
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Jeszcze orędziu wyprubuj race.of.champion.

Komentarz

W Android Market zapewne tych gier nie ma?
          A-Spec- 40 lvl
          B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Za wczesnie sie ucieszylem Gra dziala, owszem ale mam buga ktorego nie umiem sie pozbyc a probowalem juz wszystkiego co w mojej mocy. Otoz musze grac z kamery na masce inaczej po jakims czasie grafika wariuje, czarny ekran i latajace tekstury. Jak zmienie sporotem na maske jest ok, ale strasznie mnie to frustruje. Jestem na to zły.

Komentarz

https://market.android.com/details?id=c ... ckup&hl=pl - Świetna aplikacja, ułatwia usunięcie aplikacji systemowych np. Timescape. Wymagany root

https://market.android.com/details?id=c ... orer&hl=pl - umożliwia edytowanie plików "tylko do odczytu" - Root wymagany
              GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
              Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Tycha podał linki do bardzo pomocnych programów.Pamiętajcie że trzeba korzystać z tych porgoramów z rozwagą bo łatwo można uceglić swojego smarta.

Komentarz

W najgorszym przypadku może się skończyć przeinstalowywaniem Systemu.

Komentarz

Root explorer mam, była mi Pomiana do edycji jednego pliku. A jakie jest konkretne zastosowanie Titanium? Bo wg.mojej wiedzy to głównie do robienia kopii zapasowych.

Komentarz

Jak wgrywasz nowego roma to zawsze powinieneś robić kopie zapasową w razie jakiś problemów.I do tego jest titanum backup

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                        Root explorer mam, była mi Pomiana do edycji jednego pliku. A jakie jest konkretne zastosowanie Titanium? Bo wg.mojej wiedzy to głównie do robienia kopii zapasowych.
                        Możesz usunąć Każdą aplikację z telefonu

Komentarz

Odinstalować mogę przecież normalnie. A z systemowych nie widzę sensu usuwać, niema tu chyba niczego co poważnie wpływałoby na wydajność.

Komentarz

Jeśli masz małą ilość pamięci wewnętrznej ma sens, poza tym nie przechowuję aplikacji, które na nic mi się nie przydadzą

Komentarz

Dzis zainstalowalem Asphalta 5, jak każdy inny Arcade do bólu ale milo sie gra. Nadal boli mnie Real Racing 2, to najpiekniesze i najlepsze wyscigi na androida. Mam jeszcze emu Gameboya advance, czyli kolejna porcja zabawy.

Komentarz

Jeśli o emulatory chodzi, mam FPSE z nieśmiertelnymi GT1 i GT2, poza tym jeszcze NESoid z kilkoma gierkami z Pegazusa . Zaś z gier pod Androida Farm Tower, generalnie nie lubię takich gier logicznych ale ta wciąga . Zainstalowane mam też GTA3, ale trochę tnie, będe musiał spróbować podkręcić proca, chyba że się nie da. Poza tym GT Racing HD, Hot Pursuit, Shift i Real Racing 2. I tak najwięcej grywam w GT, na sprzętowej klawiaturze bardzo wygodnie
                                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                                GranTurismo 5 99%
                                GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                                X