Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Android

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Android

Polecam wszystkim polską grę SKOKI 2012.Grafika jest naprawdę świetna,gniecie wszystkie gry o skokach narciarskich na androida.Są wszystkie skocznie i pełne wersja kosztuje tylko 3,57zł.

Komentarz

Niedawno do Android Marketu wszedł Reckless Racing 2,gra gniecie pod każdym względem,grafika prawie jak z PS2
      Tutaj można zobaczyć http://www.youtube.com/watch?v=EBFX_rTr ... ure=relmfu
      Gra niby wymaga tylko andka 1.5 ale potrzeba smartphona co najmniej z Adreno 205

Komentarz

Widok jest tylko z góry? Prezentuje sie niezle ale ta kamera wyklucza dla mnie gre.

Przedwczoraj przypadkiem odkryłem dobrodziejstwa launchera, świetny bajer. Dużo bardziej funkcjonalny od standardowego i ma przyejmny interfejs.

Komentarz

Dredziu,nie ma innego widoku taki typ gry,daje mnóstwo frajdy.Launcherów jest dużo ciekawych ja polecam Launcher 7,dla fanów WP

Komentarz

Może kiedyś to przetestuje. Obecnie mam Go launcher ex, jest super. Poza tym wrzuciłem skurkę do smsów w stylu Iphona.

Komentarz

Chyba jest to najlepszy launcher,jest pełno modyfikacji jego.

Komentarz

Dziś pograłem w Heroes of Sparta, takie God of War dla ubogich. Cudownością nie onieśmiela ale można z braku laku pograć.

Teraz walczę z ustawieniami wydajności w cyjanie, chodzi mi głównie o Jit i usuwanie bitmap w celu zwalniania ramu. Nie widze roznicy a ciekaw jestem czy to daje jakies wymierne efekty.

Poza tym poluje na HAWX i aplikacje Roll a Joint

ps: wrzućcie wyniki z quadranta, jestem ciekaw waszych wyników

Komentarz

dredziu niedługo wrzucę mój wynik na całkowitym stocku,Ty też się pochwal swoim wynikami,quadrant nie jest najlepszym bechemarkiem,anutu jest uważany za bardziej miarodajny

Komentarz

Bieda ale i tak ogromny wzrost względem stocka.
                    Mierzone przy procku 710mhz.
                    Przy okazji podajcie model swojego tela i specyfikacje

Komentarz

a jak się coś takiego robi?;>
                      A-Spec- 40 lvl
                      B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Pobierasz z marketu darmowa aplikacje quadrant. Programik wykonuje krotki test wydajnosci i pokazuje wynik wzgledem innych pobliskich telefonow. (włacz wifi) Dalej przytrzymaj chwile guzik on /off w menu bedziesz mial opcje zrobienia screena, ktorego pozniej nam zapodasz

Komentarz

Dzięki ze zdjęciem gorzej, tym sposobem nie udało mi się zrobić.
                          Mój HTC Wildfire S ma wydajność na poziomie 700.
                          A-Spec- 40 lvl
                          B-Spec- 40 lvl

Komentarz

A WFS ma taki sam SOC jak ZTE Blade,widać że Derdziu ładnie zmodował swoją maszynkę.
                            Moja Xperiea Neo V 1583 na stocku,ciekawe ile by miał jak go bym podkręcił do 2.0 GHz

Komentarz

Ja praktycznie nic nie modziłem, poprzedni właściciel wgral mi nowszego andka i cyjana, plus overclocking dałem wyżej. Max to 730 ale potrafi od święta się sypnąć więc optymalnie śmiga na 710.
                              W stocku z tego co sie interesowalem Zte osiaga 6xx punktow. Oczywiscie chcialoby sie wiecej ale za ta cene i tak chyba jest to dobry wynik. Jedyne co mnie zlosci to wojowanie z grami zeby dzialaly, wiekszosc dedykowana jest popularnym modelom samsunga, lg, htc i tym podobnym. Wiec czasem trzeba sie pogimnastykować.

Na ile? 2Ghz?

A ile masz teraz?

Komentarz

Teraz mam 1GHz,ale to w zupełności wystarcza,może GTA 3 ma czasem jakieś spadki płynności.Snapdragony mogą uciągnąć do stabilnego 1,8HHz,ale na razie jest to bez sensu.Jestem ciekaw do ilu taka TEGRA 3 się kręci,5 rdzeni,tylko na razie jeden Asus Transformer Pirmie z nią jest.Dredziu jedyną bolączką Twojego ZTE jest proc,gdyby wsadzili ARMv7 to było by co innego.Najtańszy fon z ARMv7 to Xperia Neo V,Defy i Desire Z(Chyba kamil go ma)[oczywiście chodzi mi o nówki]

Komentarz

Pracuję...
                                X