Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Android

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Android

Co do pokrowca,bd miał utrudnione dojście do boków urządzenia,ja preferuje wsówki,bardzo dobrze chronią telefon,ja mam taką z której nie wyleci telefon(mam zapinaną na rzepa).
    Co do telefonu za 600zł.
    Zależy od kilku czynników,czy zależy ci żebył był nowy,czy używany,czy bd na nim grał,czy służył do neta.W tej cenie bardzo dobry jest SE X10 z andkiem 2.3 i dość dużym wspraciem developerów.,może ci się uda znaleźć jakiegoś HTC desire/Nexus One.lub HD2(wbrew pozorom jest to możliwe,lecz trzeba być cierpliwym i dużo licytować).Jeszcze wchodzi w grę Motka Milestone,która jest najwydajniejsza(w swoim czasie miała najlepsze GPU),ale ilość RAMu jest bolączką tego modelu.Co do nówek,to chyba nadal ZTE Blade jest najlepszy,chociaż są za 600zł nówki Xperi Mini(ten sam proc co u mnie),ewentualnie LG Swift Plus lub Samsung Galaxy Gio.
    Jeszcze zamiast androidów może być Samsung Wave 1,który jest naprawdę mocny(to samo harwdere co SGS ),ze świetnym ekranem i najnowszą badą OS

Komentarz

Widze ze koledzy się znają to może pomogą niedlugo konczy mi sie umowa play i czas wymienić swego samsunga 5700 i nie wiem na co. Spodobały mi się Nokia 500 i SE Xperia mini pro, SE Live with Walkman co o nich sadzicie

Komentarz

Nokia wypada w przedbiegach,archaiczny procesor bez układu graficznego(głupich Angry Birdsów nie odpalisz),małe możliwości telefonu,mało aplikacji w Ovi store,wymierający system(Nokia oficjalnie przerzuciła się na WP),chociaż jak bardzo potrzebujesz darmowej nawigacji,to nie jest taki zły pomysł
        Przy SE wybierz na czym ci zależy,na muzyce czy wysuwanej klawiaturce(oba mają identyczne podzespoły,oba mają zapewnioną aktualizacje do najnowszego Androida 4.0,walkman ma troszkę większy ekran)
        Podaj nam jaką masz ofertę to może jakiś inny telefon ci doradzimy.
        PS na pewno chodzi ci o Xperie Mini Pro,a nie o Xperia X10 mini pro?Bo te 2 telefony dzieli naprawdę dużo,a wiele osób je myli

Komentarz

oferta to RePlay All Inclusive MAX 45 tak do 400zł moge dac za telefon. Napewno chodzi mi o se Xperia mni pro

Komentarz

Tak pobieżnie przejrzałem oferty to jak chcesz większy ekran to bierz RBM one/ZTE Blade(ten sam tel,tylko inne obudowy),może Samsung Wave?Wykonany z aluminium,ma najnowszą badę(system trochę niszowy,ale wciąż wspierany przez Samsunga),ze świetnymi podzespołami(procek ten sam co w SGS).
            Ostateczną propozycją jest Xperia Neo V,tylko kosztuje o 80zł więcej niż masz do wydania,sam ją mam i nie narzekam,dobry telefon.Powiedz jakie masz wymagania co do telefonu

Panowie nie o tym jest ten wątek - dyskusje o telefonach prowadzimy w wątku... "Telefony komórkowe"

Komentarz

Aplikacja Roll a Joint, polecam

Komentarz

http://www.joemonster.org/filmy/41846/N ... a_Androida
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                  http://www.joemonster.org/filmy/41846/Najlepsza_interaktywna_tapeta_dla_Androida
                  OMG... masakra :mrgreen: (teraz znacząco wzrośnie sprzedaż telefonów z androidem wśród nastoletnich chłopców )

Komentarz

Nie pier*** gdybyś mógł pobawił byś się taką tapetą :mrgreen:

Komentarz

• Re: Android

Było za czasów kiedy internet to był luksus i był dodawany do CD Action na płytach, tyle że zabawa z cyckami. Żadna rewelacja.

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
                        Ja tam wolÄ™ prawdziwÄ…
                        A-Spec- 40 lvl
                        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
                          Ja tam wolÄ™ prawdziwÄ…
                          Prawdziwa tapetÄ™? Buahahahah

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                            Zamieszczone przez saruto
                            Ja tam wolÄ™ prawdziwÄ…
                            Prawdziwa tapetÄ™? Buahahahah
                            Nie baw siÄ™ tyle telefonem
                            PrawdziwÄ… kobiecÄ… pupÄ™
                            A-Spec- 40 lvl
                            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Jakiś pomysł na mocniejszego smarta? Proc minimum 800mhz armv7, 512ram, ekran 480x800px? Coś w dobrej cenie bo Blade już nie powala wydajnością.

Myślałem nad Galaxy S i nawet nie jest tak drogo ~700pln. Jednak to nadal zbyt duża kwota bym sobie zaszalał chociaż mnie korci.

Jest jakaś opcja czy czekać aż Ska stanieje jeszcze bardziej?

Komentarz

Sony Ericcson Live with Walkman

http://allegro.pl/listing.php/search?st ... tegory=165

W cenie do 500 zł raczej nic lepszego niema.Wszystko ok bo procek 1 Ghz i ma tam te różne bajery - kumpel sobie bardzo chwali Ale ekran mógłby być większy jednak.Dla kogoś z wielkimi grabami może to być problem chociaż tragedii też niema...

Komentarz

PracujÄ™...
                                X