Musisz dodać kartę do swojego konta google.Jak kupisz gry gameloftu(ale na twój ZTE nie ma bo masz procek Armv6 a potrzeba nowszego można kupić za sms). http://forum.android.com.pl/f14/tutoria ... cie-26916/ tutaj masz dobry sposób na kupowanie płatnych programów.
Co do waluty,masz funta bo masz zagraniczną modyfikację,ja na stocku mam polskie złotówki(za apki zapłacisz parę groszy więcej bo bank bd przewalutował walutę
Dorwalem jakas wersje Fpse i ku mojemu zdziwieniu dziala i to calkiem preznie. Emulowalem Dino crisis 2 i smiga w 60fps z audio. Gt tez dzielnie ciagnie, da sie dosc komfortowo grac, jesli sie przyzwyczai do klawiszologii. Proc podciagniety do 710mhz. Na tej specyfikacji osiaga niezle wyniki w quadrancie. Telefon jak na te cene bardzo wydajny
btw. jakos sie da ugryzc gry gl, sam ostatnio uruchomilem Nova. Chcialbym Gt academy ale na razie katuje shifta Narzekam tylko na baterie, troche grania, internet, zabawa i wsysa energie jak szalony.
Nie no to już zupełnie inna bajka, to tak jakbyś w paintcie chciał oglądać filmy. PSe jest pisany pod psxa, emu ps2 musiałby być od początku tworzony z myślą o emulacji ps2. Poza tym na to bym nie liczył bo nawet obecne komputery muszą być mocne żeby to uciągnąć a co dopiero telefon, imo niema szans.
Bochen ARC S ma taki sam procek jak moja Xpieria Neo V czyli jednordzeniowy(radzi sobie ze wszystkimi grami) tylko podkręcony(kręci się nawet do 2GHz ).Emu PS2 zanim wyjdzie 4 rdzeniówki się już udomowią(już są pierwsze tablety z Tegrą 3).
PS Bochen a kupujesz jakiś nowy telefon?
Tylko po co wydawać ponad 2000zł na telefon z specyfikacją gorszą niż już prawie roczny SGS2(który jest o wiele tańszy)
tycha na drugi raz przemyśl swoje wypowiedzi
Tylko po co wydawać ponad 2000zł na telefon z specyfikacją gorszą niż już prawie roczny SGS2(który jest o wiele tańszy)
tycha na drugi raz przemyśl swoje wypowiedzi
łał zainstalowalem dzis Gt academy od Gameloftu, piękna grafika i niezła grywalnosc. Jak jest duzo aut na raz potrafi bekać ale komfortowo da sie grac. Do szalu tylko doprowadza mnie sterowanie żyroskopem bp zupelnie nie mam wyczucia i strasznie mnie to irytuje.
Komentarz