Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Android

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Android

Czyli do 700zł najlepszy wybór to albo SGS(w nienajlepszym stanie,ale możesz szukać),albo nowa Xperia Neo/Neo V,Live With Walkman(LWW),jest bardzo dobry i w świetnej cenie,ale ekran to tylko 320x480 i to byłby krok w tył,a o pograniu w większość tytułów możesz zapomnieć.Co do Neo V,stwierdzam że ma genialny ekran,którego zarysować graniczy z cudem(żadnych nawet najmniejszych rysek,mimo że nie jest to Gorilla Glas),jak bardzo zależy Ci na jakości obudowy proponuje Wava,już jest beta Androida na nim,świetna aluminiowa obudowa
    Może nie masz więcej kasy,ale proponował bym ci LG Swifta 2x,Tegra 2,duży skok wydajnościowy i atrakcyjna cena
    http://allegro.pl/super-lg-p990-swift-2 ... 66497.html

Komentarz

Desire Z dorwiesz za ~550zł z gwarancją. Mam i sobie chwalę, choć z racji fizycznej klawiatury jest trochę ciężki i gruby. Z wytrzymałością nie jest aż tak źle, zaliczył upadek już nieraz i nic mu nie jest.
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Lg troche za drogie. Galaxy mozna zlapac w b dobrym stanie, widzialem dobre oferty. Wydaje mi sie ze jednak na niego postawie tym razem, Amoled, 1ghz etc. jest tez dedykowany cyanogenmod ktory sporo podniesie wydajnosc troche przed wczesnie sie napalilem ale za jakis czas to bd mój typ.

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
          Desire Z dorwiesz za ~550zł z gwarancją
          Ale Desire Z to jednak mniejsza wydajność niż SGS czy Qualcoma S2
          Jeśli SGS Ci się podoba bierz go,jednak jego ekran to matryca pentile i można dostrzec piksele,także jest to już dość wiekowy model,chociaż wsparcie nie maleje,jedyną alternatywą jest Xperia Neo V,jego przewagą nad SGS jest to iż spokojnie znajdziesz nowy za tą cenę,wg mnie lepszy ekran,wsparcie od moderów nie jest tak duże jak w przypadku SGS,ale jest dość dobre i ponadto masz oficjalnego ICS

Komentarz

Pentile jest w nowszym, bratnim ale jednak słabszym modelu SGS (nie pamiętam dopisku). W zwykłym jest Amoled, podobno na białym tle widac ziarnistość ale bawiąc się kolegi nie widziałem żadnych wad.

BTW. pozbywam się swojego:
            http://allegro.pl/rbm-one-zte-blade-igl ... ?source=oo

Komentarz

Też jestem aktualnie na kupnie i zajawiłem się trochę tą Xperią neo V. Ale ostatnio poszedłem trochę dalej i zakręciły mnie nowe soniaki (już bez Ericssona) xperia S i P. Z tym że S-ka jest jeszcze mocno droga ale P można już wyrwać w abonamencie taniej. No i właśnie tu mam rozkminę, czy lepsza jest Xperia P czy SE Xperia arc S? Jakieś rzeczowe wypowiedzi plis

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
                Zamieszczone przez Kamil 12
                Desire Z dorwiesz za ~550zł z gwarancją
                Ale Desire Z to jednak mniejsza wydajność niż SGS czy Qualcoma S2
                Dlatego jest tańszy. Dreadlock początkowo pisał że SGS jednak trochę za drogi, stąd moja propozycja
                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Jest za drogi bym wydał całą kwotę z oszczędności gdybym sprzedał Blade za 400pln to reszte spokojnie bym dołożył

Komentarz

Ja bym brał HTC One V. Nowy można kupić za niecałe 800zł, a jest to całkiem nowy model na rynku, w testach jest bardzo chwalony.

Komentarz

Dobra panowie bardzo dziękuję za gąszcz odpowiedzi, fajnie że można na was liczyć...
                      Nie musicie się już wysilać, fon kupiony.

Komentarz

Siniak:

:mrgreen:
                        GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                        Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

A żebyś wiedział

Komentarz

Ej, Galaxy S czy Xperia neo V? Podobne parametry jednak SE sporo łatwiejszy do zdobycia w mniejszej cenie i dobrym stanie.

Komentarz

A w jakiej cenie? Ja, jak wyżej wspominałem warto zainteresować się HTC ONE V.

Komentarz

Patrzyłem na Htc ale raz że mi sie nie podoba a dwa że za drogie bo 800 trzeba dać. Neo V można dostać za ok 600 w dobrym stanie a Galaxy S za 600-700 i trzeba polować. Prawde mówiac wolalbym Samsunga ale zastanawiam sie czy Se nie byłby równie dobrym i rozsądniejszym wyjsciem.

Komentarz

Pracuję...
                                X