Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Android

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Android

100zł więcej to chyba nie jest żaden majątek.I to w dodatku za nowy telefon, do tego lepiej wykonany, z Androidem ICS i Beats Audio. Co do wyglądu to już jest osobista kwestia.

Komentarz

Rozumiem dziękuje za rade ale teraz serce krwawi miedzy Galaxy a Xperią.

Komentarz

Trudny wybór,jednak SGS jest bardziej modowalny i odrobinę wydajniejszy,obydwa mają nie najlepszą jakość wykonania,ale chyba Neo V lepiej,do tego wg mnie lepszy ekran(większ DPI,czyli ilość pikseli na cal) i bez pentile(SGS i SGS+ posiadają SAMOLEDY,które mają tą matryce.Jeśli zależy Ci bardziej na modowaniu bierz SGS,jeśli bardziej liczy się dla Ciebie bezproblemowa obsługa bierz Neo V
        Kyjgel One V poza jakością obudowy nic nie oferuje lepszego od SGS i Neo V,przereklamowany Beats Audio,gorszy aparat o wiele mniejsze możliwości modyfikacji niż SGS

Komentarz

Pod jakim wzgledem Neo V jest mniej modowalna? Cyanogen jest dostępny na ten model a sam android to bardzo plastyczny system.

Komentarz

Chodziło mi raczej o mniejszą ilość modów,z SGS ludzie robią cuda,chyba właśnie SGS ma największą ilość romów i innych modyfikacji.Cyan to nie wszystko,warto się rozglądać za innymi roomami

Komentarz

Poszło wczoraj zamówiłem, dziś robię przelew na środę może będę miał.
              Mianowicie Samsgung galaxy s

Komentarz

Bardzo dobry wybór,jeden z najwydajniejszych jednordzeniowców ze świetnym układem graficznym(taki sam ma Galaxy Nexus i Motorla Razr) można z niego wiele wycisnąć

Komentarz

Dziś mam nadzieje do mnie przybędzie. Ale na początku muszę ogarnąć jak do niego romy się wgrywa bo w tym przypadku to chyba sporo bardziej skomplikowane niż w byłym ZTE

Komentarz

Mam andoida 2.3.6 gingerbread brandowany na Tmobile. Mam Odina i potrafie wprowadzic telefon w stan Download mode. Chcialem zrobic roota za pomoca Cf root, jednak kernel musi byc dopasowany do aktualnego romu. Wiec mam problem z jego dobraniem z listy zrootowanych. Malo tego, mimo sterownikow komputer/Odin nie widzi telefonu. Jedynie jedynie jako pamiec masowa.

Wiec nie wiem czy szukac kernela pod ten rom czy wgrywac czystego 2.3.6. Wolalbym zostawic ten, procz animacji startowej nie widac ingerencji operatora. I zaoszczedziloby mi gimnastyki z wgrywaniem i utrata danych.

Ale najgorzej ze puki komp nie zechce kolegowac sie z telefonem to nici z tego. Chyba ze u kolegi sprubuje. Pewnie jak zwsze Vista utrudnia zycie.

Macie jakies pomysly, rady i wskazuwki? Czuje ze bez roota dlugo nie wytrzymam a nie mam doswiaczenia i nie chcialbym zrobic sobie cegły, mimo ze to z pozoru nie trudna operacja. Troche sie gubie.

Z gory dzieki

Komentarz

Ja właśnie wgrałem nieoficjalny 2.3.7 GingerDX i póki co bardzo mi się podoba.
                      GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                      Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

tez wgrałem tego GingerDX i jest spoko!
                        apartamenty Poznań - apartamenty Poznań

Komentarz

Na v030, czy na v029?
                          GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                          Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Ostatnio przypomniałem sobie o starych grach, które wiele lat temu miałem przyjemność grać choćby na Amidze 500.

Przy pomocy adosbox, czyli androidowej wersji dosboxa emuluje z powodzeniem The Settlers 1 PL na swoim Galaxy GIO. Co prawda, ekran jest mniejszy, nie jest przeskalowany, ale gra się dobrze.

Poszedłem więc za ciosem i chciałem włączyć Simcity z 1989 roku. Pobrałem wersję msdos.

http://www.thehouseofgames.net/index.php?t=10&id=335

Wypakowalem na kartę. Montuje: cd/simcity, simcity ...i daję enter. Robi się czarny obraz. Aplikacja się zamyka.

Jakieś pomysły?

Komentarz

Tak może trochę zboczę z tematu, ale Androida dotyczy:
                              [youtube:3p6xu0w6]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3IiSzxHfR5U[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4QAoxru0EUo&feature=player_embedded[/youtube:3p6xu0w6]

Może ktos słyszał?

Komentarz

Słyszał i nawet grał. Szkoda, że to tylko drag, bo modele samochodów prezentują się obłędnie (jak na telefon).

Komentarz

Pracuję...
                                X