Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Android

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Android

Ja uparcie w to gram. Najlepsza scigalka na Andka, sporo licencjonowanych aut, prawdziwe tory. Co jakis czas update z nowymi wozami i torami. Dobre sterowanie, piekna grafika, wnetrza samochodow. polecam
    [youtube:3ag8ruti]https://www.youtube.com/watch?v=UmkYHZpel3Y&feature=youtube_gdata_player[/youtube:3ag8ruti]

Komentarz

też zagrywałem się u kumpla
      jakie masz cacka w garażu? Bo u mnie krucho

Komentarz

Mam jakie chce bo zrobilem hacka, gra freemium naszpikowana mikroplatnosciami lub czekaniem. Az takim hardkorem nie jestem, gram dla przyjemnosci a takie utrudnienia nie interesuja mnie. No i niekore auta sa zdecydowanie za drogie zeby farmic, brak mi cierpliwosci do tej gry. Ale polecam bo poza tym swietna

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
          gra freemium naszpikowana mikroplatnosciami lub czekaniem.
          To mnie skutecznie zniechęca. A pamiętam jak zagrywałem się w poprzednią część.
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

jak jÄ… z hakowac

Komentarz

Re-Volt Classic ...kultowa gra arcade z PC! Szukajcie w Google Play. W sumie zajmuje 300MB na telefonie. Poważnie zastanawiam się nad zakupem.

Komentarz

Ktoś ogarnia tutaj androida?? Bo stałem się niestety lub stety posiadaczem dwóch tabletów z tym systemem. Jeden to nexus 7 drugi to nexo nova 10.1.
                Jak by to powiedzieć nexus zapier..... a z nexo miałem dopiero 10 min zabawy bo nie mam czasu usiąść z nim wiem tyle że jest fabrycznie zrootowany na pewno.

Komentarz

Nie rozumiem gdzie leży problem.
                  GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                  Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Squad idź do android.com.pl tam masz najbardziej kompetentnych ludzi

Komentarz

to jest tak wielkie forum że nie ogarniam tego a znalezienie tam sensownej i prostej informacji jak np. jak wgrać nowy rom etc to już graniczy z cudem

Komentarz

Specjalnie dla Cb Squad poszukałem trochę i rootowanie Twojego nexusa 7 http://forum.android.com.pl/f601/nexus-7-root-197527/
                        A tutaj roomy i inne modyfikacje na niego(jest tego pełno lepiej zapytaj na forum w wątku ogólnym Twojego nexusa jaki wybrać
                        http://forum.android.com.pl/f601/
                        Co do nexo novo,kupiłeś mało popularny tablet(Nexus 7 jest imo bardziej wydajny)
                        Tu masz temat zbiorczy do tych urządzeń
                        http://forum.android.com.pl/f876/
                        Co do modowania,dla każdego modelu jest inny proces,android stoi i na x86 i na ARM i na chińskich prockach jak i tych od Intela czy Nvidii,nie ma uniwersalnego klucza

Komentarz

Nexusa to ja puki co nie ruszam bo nie ma po co bo tam odpalam tylko torque i jakÄ…Å› nawigacje.

Za to na nexo coś bym porobił. Generalnie myślałem że tablet jest szitowo wolny mimo nie tak tragicznych parametrów, ale okazało się że jak, nie czyszczę pamięci i cachu z uporem maniaka to chodzi całkiem ładnie.

Komentarz

W tym nexo za dużo modyfikacji nie ma,coś widziałem na xda developers,ale zawsze możesz wgrywać różne ciekawe apki jak obsługa DS3,czy apka do łamania haseł wi fi

Komentarz

Nie no szczerze to już wole olać sprawe bo tu jest czysty android.
                              Ale za to nie wiem czy da się w ogóle w androidzie zmienić system plików? bo mi wywala że plik jest za duży więc domniemam że jest fat 32 lub jakiś linuksowy wynalazek.

Na android.com.pl mam konto od dłuższego czasu ale tam coś znaleźć graniczy z cudem.

Komentarz

Widzisz wybrałeś złego taba do modowania,do tego są stworzone nexusy
                                Co do systemu plików pojęcia nie mam,może spróbuj wyguglować?

Komentarz

PracujÄ™...
                                X