Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania dot. gwaracji PS3

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Pytania dot. gwaracji PS3

Witam Użytkowników czytających ten wątek
    Myślę że takowego tematu tutaj jeszcze nigdzie nie było. ;p

Mam konsolę na gwarancji, bo mam ją tylko od listopada, lecz dziś sprzątając półeczkę na której jest usytułowana konsola, zauważyłem mini defekt - jakiejś odbarwienie na tylnym panelu ze wtyczkami.
    Muszę powiedzieć, że jestem pedantyczną osobą, co jest moją wadą i słabością. Nigdy tak dokładnie nie przyglądałem się temu cudowi techniki tak dokładnie, a dziś takiż zonk.

Pytanie na ogół - Czy gwarancja może objąć takowy przypadek? Zawsze konsola była w suchym i dogodnym miejscu, wiec moja wina to raczej nie jest.
    Malowanie? Pismo do Sony?

Dziwne, lecz czytając w Google był tylko jeden taki przypadek. Defekt czy coś zaszkodziło?
    GT5 - 100%
    GT6 - 100%
    GTS - 100%
    GT7 - 100%

Re: Pytania dot. gwaracji PS3

U mnie takich odbarwień w slimie nie ma możliwe że zasilacz jest jakiś wadliwy i się nadmiernie grzeje,... spróbuj oddać to na gwarancji i zasugerować że coś może się nadmiernie przegrzewać, dlatego plastik się odbarwia, może zrób fote i nam tu pokaż, a nóż ktoś miał taki przypadek.

Komentarz

Sorki że tak długo nie odpisywałem, lecz dziś dopadłem kabel i wrzuciłem fotki.

GT5 - 100%
      GT6 - 100%
      GTS - 100%
      GT7 - 100%

Komentarz

Wygląda to co najmniej dziwnie ja z czymś takim się nigdy nie spotkałem. Możesz poszukać w google odpowiedzi.

PS A jeśli nie znajdziesz niczego takiego to oddaj ją na gwarancji

Komentarz

Podczas korzystania/grania na niej sprawdź czy z tyłu nie jest gorąco, jeśli tak to tak jak squad pisał. No i jest pytanie czy konsola ma z tyłu wystarczająco dużo miejsca żeby mogła "wyziewać" powietrze?
          Zapraszam tutaj.

Komentarz

Pracuję...
          X