Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kierownica Apollo RW2009

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Kierownica Apollo RW2009

Witam pozdrawiam wszystkich!
    Mam pytanie czy ma ktoś z Was kierownicę Apollo rw2009. Jest na promocji i zastawiam się czy zainwestiowac czy czekac na przyplyw gotowki. Jesli chcecie mi poradzic zebym zbieral na PRO to dzieki ale raczej toniemozliwe! Wole wiedziec czy dual viration force jest duzo mniej odczuwalne na GT4 niż pelne spżężenie zwrotne np z kierownicy rw5005! Pozdrawiam

Nie jestem do końca pewny czy to jest ten model co ja widziałem w Macro za 150zł... Jeśli tak to ja bym tego nie kupił. Lepiej sobie kup Logitecha Driving Force (GT3) jeśli nie stać cię na wersje Pro.

Komentarz

mam taka kierownice !!!

Witam! Mam taka kierownice, jest w sumie calkiem fajna. Wibracja jest bardzo odczuwalna wiec radocha z wjechania jednym kolem poza tor jest ogromna ;-) Nie jest to moze Force Feedback ale za to nie wyrywa kierownicy z reki (nie kazdy to lubi) i latwiej sie jedzie. Pozostaje sama przyjemnosc.
      Dobrze lezy w rekach, caly komplet jest masywny i nie lata po stole jak mniejsze kierownice... Dodatkowy plus jest taki, ze dziala takze na PC. Komplet oczywscie jest z pedalami. Bede chcial ja chyba sprzedac, bo sie przeprowadzam i nie mam na nia miejsca. Poza tym padla mi konsolka a nie zapowiada sie zebym w niedlugim czasie cos w tym temacie zrobil. Kierownica jest w bdb stanie, ma pare rysek na kółku ale poza tym w 100% sprawdna. Nic nie urwane ani nie polamane. Jesli ktos chce to prosze o kontakt, dogadamy sie. Sprzedam ja tanio. Pozdrawiam!
      Byle do przodu!!!!

Komentarz

PracujÄ™...
      X