Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wygrzewanie Karty Graficznej

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wygrzewanie Karty Graficznej

Witam,padła mi karta graficzna GF7600GS(wiem że nie najnowsza,ale w coś się da pograć) i wyświetla mi coś takiego http://obrazki.elektroda.net/66_1265827715.jpg
    ,gdy ją włączam systemu nie można normalnie odpalić tylko w trybie serwisowym,gościu w komputerowym powiedział mi że jest do wywalenia,wiem że koszt nowej nie jest jakiś duży,ale czytałem na internecie że można ją wygrzać w piekarniku.Jutro się chce za to zabrać,jakieś sugestie,jak do tego się przygotować,na jak długo nastawić piekarnik w jakiej temperaturze,bo w internecie są różne opinie,może ktoś ma jakieś doświadczenie w takich rzeczach?
    PS wesołych świąt wielkanocnych

Re: Wygrzewanie Karty Graficznej

A odświeżałeś stery?
    GT5 - 100%
    GT6 - 100%
    GTS - 100%
    GT7 - 100%

Komentarz

Nie mam za bardzo jak.bo.mam te paski na ekranie i mogę uzytkować komputer tylko w trybie serwisowym
      PS Pole w.wersji mobilnej jest strasznie ciasne,

Komentarz

Możesz sobie kupił opalarke i ją troche podgrzać. Tak niektórzy PS3 naprawiają. Natomiast ja z kolegą tak zrobiliśmy i nic nam z tego wyszło. Więc już sam nie wiem. Widocznie coś źle zrobiliśmy bo na YT wielu ludzią się powiodło naprawienie YLOD.

Komentarz

Dzisiaj wstawiłem kartę do piekarnika na 7 minut do temp 180 stopni C,o dziwo karta zadziałała,tylko źle podłączyłem wiatraczek,który nie chodzi i karta strasznie się grzeje

Komentarz

Piekłem kartę znajomego i też zaczęła śmigać. Temp i czas podobnie jak Ty.
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
            X