Czy miał ktoś z Was "przyjemność" poużywania tej maszyny? Bo z tego co słyszłem to jedni mówią, że totalne dno inni pieją z zachwytu. Wiem pewnie prawda leży pośrodku ale chętnie poczytam coś konstruktywnego... :wink:
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
X BOX 360
Zwiń
X
-
Hmmm... też jestem fanem sony i ps ale po tym co sony robi z ps3 to powoli mnie to wpienia! Ciągłe przesunięcia premiery, nie pokazali żadnej gry (nie licząc kolorowych filmików ale to mam na dvd), znów podkulili ogon i nie wystawiają się na najbliższym CES (rozpoczęcie w ten piątek) itd, itp.
Wpienia mnie takie igranie z klientami, którzy zadecydują własną kasą kto wygra.WRÓG MOJEGO WROGA JEST MOIM PRZYJACIELEM
Komentarz
-
jesli brac pod uwage mozliwosci obu konsol i to co beda miec na pokladzie to wybieram ps3 mimo tych 2500zl wkoncu dostanie sie blu-ray no i w przypadku filmow hdtv to nie bedzie problem Microsoft zyczy sobie za hdtv odzielnie 300 usd lol jasne ze wole ps3 mimo ze x360 juz przerobiono przerobienie stoii 100 zl na allegro i polega chyba na przeprogramowaniu kosci flasch . A wiecie jaka głupote popełnił microsoft to ze pierwsze dema wypuścił bez zabespieczeń no i mamy efekty . Jak ktos nie ma hdtv to niech zapomni o grafice dobre tytuly mamy jeszcze na ps2 .Dobra alternatywa sa monitory hdtv na allegro 19 cali acer panoramiczny mozna znalesc za okolo 900 zł to przystepna cena ale nalezy doliczysc sobie jeszcze przejsciowke ktora kosztuje 100 zł ale i tak warto sie skusic
Komentarz
Komentarz