Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pogorszenie jakości obrazu w GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Pogorszenie jakości obrazu w GT5

Jeżeli temat umieszczam w złym dziale to przepraszam. Od zawsze gram na tych samych ustawieniach. Nie wiem czy to było od zawsze i dopiero teraz to zauważyłem czy problem pojawił się niedawno. Pierwszy problem to strasznie "mienienie się" krawędzi drogi - tych białych pasków po bokach. Drugi to taki, że jak zapauzuje obraz to obraz lekko drga na światłach tylnych samochodu i w "dalekim planie na przodzie". Kolejna sprawa to czy ktoś mógłby sprawdzić czy ma tak samo - jak wejdziecie na giełdę samochodów i szybko zjedziecie w dół padem to czy po zjechaniu biała obwódka z danymi o samochodzie drga lekko przez ok. 1 sekundę. PS3 mam podłączone kablem HDMI do Samsunga Ue40EH5300. Sorry za język, ale nie wiedziałem jak to dokładnie opisać.

Zmieniłem tytuł twojego wątku żeby konkretniej naprowadzał na problem (nie napisałeś o jaką grę chodzi, ale mam nadzieję, że dobrze się domyśliłem?)
    /siniak

Re: Pogorszenie jakości obrazu w GT5

Zmień kabel, sprawdź wtyczki. 95% przypadków problemu z obrazem lub z dźwiękiem to kabel.
    Który to model konsoli? Fat czy nowszy? Jak fat to może wymaga czyszczenia w środku.

Komentarz

Pracuję...
    X