Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Playstation 4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Playstation 4

Dajcie spokój wiadomo że thoorn to nasz forumowy zrzęda,za wiele od niego oczekujecie
    Co do PS4 podstawowa wersja bd miała dysk 250 GB w dodatku wymienny,więc nie jest to typowy golas.Cena to bd prawdopodobnie 1699 zł(za 2 koła na pewno bd mieli wersję z PSeye i jakimiś grami).Szkoda że multi bd darmowe tylko dla gier PFF,ale za 200 zł miesięcznie dostaniemy 2 gry na PS3 1 na Vite i 1 na PS4(Pierwsza to Drive Club)
    Na razie Sony wygrywa z Microsoftem

Komentarz

Tak i obowiązakowym analem na sucho grabiami ostrzonymi cyrklem. thooorn jak zawsze musi pomarudzić, zanegować i szukać teorii spiskowych Imo Sony czegoś się nauczyło bo ich notowania leca na leb na szyje, Vita tez zdycha pod naporem smartfonow a PS3 dopiero pod koniec kariery odnioslo sukces. Dobra konfiguracja, nie wygórowana cena i skupienie na graczach i developerach a nie pakowaniu bajerów z superbowl. Plus dobra biblioteka gier. Już teraz internet trzesie sie ze smiechu z Xklocka. Dzwignia interesu reklama, Micro wlozyl sobie sam palec w oko, Sony wykorzystuje a net nakreca hype.

Wyglad mnie zaskoczyl ale sam nie wiem czego sie spodziewalem. Ale koniec koncow mi sie podoba. Ale z kupnem to chyba do Slima poczekam, bo mam dziwne wrazenie ze pjerwsze wersje fatow to zawsze wylegarnia awarii.

Komentarz

PS4 miażdży X łana - na razie oczywiście w preorderach, ale o czymś to świadczy. Lookajcie:
        http://www.ppe.pl/news-22818-amazon__ps ... derem.html
        &
        http://www.ppe.pl/news-22814-playstatio ... olske.html

Komentarz

W sumie to już nie jest zaskakujące, po takiej wtopie MS. No chyba, że panowie z Redmont szybko wymyślą coś sensownego, ale wątpię...

Komentarz

Będą oddawać X1 za darmo xD

Komentarz

...i to nie jest pewne czy by pomogło wyleźć z tego gówna, w które wdepnęli

Komentarz

Pracuję...
              X