Ja mam pytanie odnośnie tej kierownicy... dlaczego ona wydaje dzwięk podobny do bżęczenia przy szybkim skręcaniu ? Czy to przeszkadza w grze ? (rozprasza ?). Z czego wykonane są pedały ? czy można regulować ich twardoscią ?
Ona tak brzmi bo w tej kierownicy jest wiele kol zebatkowych. W czasie gry tego nie slyszysz chyba ze szybko skrecasz - a tak to gladziutko pracuje. Pedaly sa dobrze wykonane, a twardosci nie mozesz regulowac.
Mam jeszcze parę pytań:
1. Czy te przekładnie w środku przy szybkim skręcie przeszkadzają ? tzn czy powodują jakieś opory ?
2. Czy kirownica "odbija" ?
3. Jeśli odbija to czy jak stoimy w miesjcu i skręcimy na max to nie odkreca się jkak w realu ? I następnie jak przy tym skręcie ruszamy to zaczyna odbijac ?
3. Czy odbija proporcjonalnie do prędkości i kąta skrętu ?
to zalezy od gry wgranturismo jedyne opcje to medium i strong ale zostaje tez wylaczenie zasilania od kierownicy wtedy nie ma i wybicia i wstrzasów tylko mechanizm sterujacy działa. Jak dla mnie to powinno byc jeszcze easy bo nawet na medium na niektorych furach to juz trszke zaciezko. Podłanczajac kierownice pod kompuer w sterownikch od logitecha mozna bawic sie sila motoru do 200% ale grozic to moze oczywiscie jego spalenie (bynajmniej ja tak mysle0 mozna rowniez tez regulowac max kont skretu i to dosyc szczegółowo
Komentarz