Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NAJLEPSZA KIEROWNICA ???

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Grałem na niej. Tam nie ma FF tylko jakieś mrowienie, coś w stylu wibracji na padzie, ale w gorszym wydaniu. Już wolałbym kupić produkt sprawdzonej firmy a podobnej cenie, czyli Logitech Driving Force EX.

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
      uż wolałbym kupić produkt sprawdzonej firmy a podobnej cenie, czyli Logitech Driving Force EX.
      Jeśli kosztuje on niewiele więcej, to też bym go wolał :wink:
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Nie rób sobie jaj.
        Ja bym żadnej manty nawet kijem nie dotknął ;f
        narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
          Nie rób sobie jaj.
          Nie robię sobie jaj. Tak jak ktoś kiedyś już na tym forum powiedział ma najlepszy stosunek CENA/JAKOSC. wcale nie jest zła, a i np. pady ma niezłe.Ale jak Logitech ponoć kosztuje tylko trochę wiecej to też bym go wolał tak jak juz mówiłem.
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Jesli chodzi w tematyce Hardware to Manta odpada, mam DVD tej firmy i niekoniecznie jestem zadowolony,
            nawet oryginalne plyty DVD ciezko chodza a o dwu-warstwowych to moge zapomniec..
            Wiec czy kierownica bedzie sie spisywac Manty..? Jakos przekonany nie jestem.

Widzialem jakis czas temu w Media Markt kierownice (LogiTech?) za cene 999złych..
            Owszem, bajerami kusila, ale ta cena?
            Z tego co pamietam to miala:
            -gaz i hamulec, wiadomo, ale tez sprzeglo
            -wybor zmiany biegow (normalnie jak w samochodzie 1..6 +R) oraz triptronic
            -z wygladu "szlifowany" metal (dosc ladne..) i chyba z elementami skory

nie wiem czy mimo tego bym sie na nia skusil.. posiada ktos tÄ… kierownice?

Komentarz

To była kierwonica Logitech G25. Na youtube możesz zobaczyć jak spisuje się w akcji. Jak dla mnie 999zł za kierwonice to za dużo, sam długo zastanawiałem się czy wydać 330zł na DFP. Ciekawi mnie ile tak naprawde gier obsługuje to sprzęgło.

Komentarz

Tak jak ktoś kiedyś już na tym forum powiedział ma najlepszy stosunek CENA/JAKOSC
                Sam wierzysz, że to piszesz...
                http://www.ceneo.pl/213328 -> to jest jakość/cena.

Właśnie.

Komentarz

PracujÄ™...
                X