Witam, od niedawna nurtuje mnie jedna sprawa. Mianowicie sprawa wykonania oryginalnych padów SONY, mój pad który miałem razem z konsolą ma oznaczenie "H", natomiast znajomego pad ma oznaczenie "A" i jakością jakby odbiegał od mojego... choć też go miał razem z konsolą (różnica polega na tym, że gałki są jakby mniej chropowate i ramka z tyłu z oznaczeniami się tak nie błyszczy jak u mnie - ogólnie wygląda gorzej). I tu mam pytanie: na allegro są dwa rodzaje oryginalnych padów (te za 49 i te za 69), wiesz ktoś może jak to z nimi jest ? Czy rzeczywiście tylko te z napisem "black" są 100% oryginalne ? A może te za 49 są gorsze jakościowo jak ma mój znajomy ? Czy są jeszcze jakieś inne oznaczenie od "H" i "A" ? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jakość oryginalnych padów do PS2
Zwiń
X
-
hmm ja mam dwa pady jeden byl z konsola oznaczenie H a drugi w media markcie za 119 zl ale sprzedali za 105 (pytac o rabaty! daja!) i jednak ten z konsoli jest jakby bardziej "blyszcacy" a ten o oznaczeniu A jakby mniej
druga sprawa jakosc plastikow w tym z A wydaje sie lepsza niz z H, po trzecie, chropowatosc galek jest wg mnie identyczna, wiadomo ze sie z czasem one wycieraja od uzytkowania, sadze ze to nie ma wplywy zobaczymy jak wyjdzie w praktyce jak sie pad od konsoli o oznaczeniu H sypnie
ludzie nauczcie się pisac orYginałów a nie orginałow....
Komentarz
Komentarz