Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pad do PS3

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Pad do PS3

Widzieliście tego nowego pada do PS3?http://www.gameonly.pl/publicystyka/180
    Miał wyglądać jak rogalik ale naszczęście będzie to "ztuningowany" Dual Shock 2.uff...

Sony podobno został zaskarżony za użycie technologi DualShock, bo okazało się że ta technologia została wynaleziona przez kogoś innego. Nie jestem pewny bo tylko przejżałem artykuł i z wiązku z tym Sony wycofało produkcje swoich pilotów z technologią DS.

Później Sony powiedziało że zrezygnowali z DS bo powstawał konflik z ich nową technologią (czujnik ruchu).

Komentarz

Tak wyglada pad PS3

Komentarz

Tylko dlaczego pilot do Wii będzie miał czujnik ruchu i wibracje?... Sony po prostu nie chce przyznać, że nie może wykorzystać DS Mi tam akurat brak wibry nie przeszkadza tylko jestem ciekaw jak będzie wyglądała sprawa z gram na PS2, no bo podobno PS3 ma odtwarzać wszystkie gry z PSX i PS2 tylko, że w niektórych grach bez wubry po prostu nie da się grać

Komentarz

zeby chociaz ciezki byl
          narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
            zeby chociaz ciezki byl
            100kg wystarczy ??
            Chcesz sie pakować pilotem od Playstation ??
            I'm lovin it...

Komentarz

nie 100 kg mialem na mysli to, ze przez usuniecie wibracji stanie sie zbyt lekki
              narancs alternativa

Komentarz

przecież to pad z PS2 tyle że bez kabla

Komentarz

Mi to nie przeszkadza bo DS2 był i jest bardzo wygodny :wink:

Komentarz

zgadzam sięz sokoowem

Komentarz

Ja też.
                      Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

sony niestety nie wykupilo praw do wibracji ktore zostaly opatentowane przez inna firme tak samo zrobil xbox tyle ze zgodzil sie na ugode zaplacenia kary a sony nie i do tego nie moga juz tego wykorzystac hehe sony ma problem z czujnkiem ruchu głupote wala a wii nintendo nie ma mimo ze ma wibracje .Poprostu nie chca przyznac sie do poraszki

Komentarz

Zabili nieśmiertelnego Duala! dla mnie to obraza!
                          wibra to "znak markowy" tych padów. Sony myśli że ludzie sa głoopi, ponarzekają troche, a i tak to kupią chcac nie chcąc.

Komentarz

Pracuję...
                          X