Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Podzielcie sie opiniami na temat waszych konsol

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Podzielcie sie opiniami na temat waszych konsol

Dziś jakoś zabrało mi sie na pisanie wiec:
    -jakie macie konsole
    -co w nich lubicie
    -jakie sa waszym zdaniem must have na te konsole
    -moze jakieś ciekawe zestawy audio i video
    -co odradzacie
    Pozdrawiam

Mam ps2 duza i lubie w niej to ze fajnie buczy wiatraczek

Komentarz

Ja mam malutką Ps2 czrną lubie w niej to że jest mała i czarna
      Must have:GT3 i 4, MGS3, God of war

Komentarz

-Oczywiscie mam ps2 slima, Gamecube i dzis na allegro zapewne pujdzie PSP które mi sie zbudziło.
        -W moich konsolach lubie oczywiscie to ze moge pograć sobie na nich w moje gry a co do ich samych to w PS2 podoba mi sie ten styl niby prosta ale w swoim wygladzie jakby uniwersalna nieprzekombinowana pady tez dość wygodne, Gamecube hmm.... lubie w nim uczucie taniości bo jest tani pady sa rewelacyjne a sama konsola sprawa wrazenie wesołej )
        -must have na ps2: GT4 czywiście, MGS-y (choć rzadnego ni ukończyłem)
        Black,
        -na Gacka Metroid Prime 1,2, Resident Evil 4
        -Odradzam tak to w zyciu bywa ze kiedy za coś sie zapłaci to w to sie gra, mając wiele kopii na Verbatimach niewiele z nich przeszedłem natomiast te które kupiłem meczyłem godziny choć nie zawsze z finischem ale sprawiało mi to radoche

Komentarz

Ja 2 lata temu napaliłem się na dużą Playstation 2 model SCPH 50004 Satin Silver...

...i ją kupiłem za horrendalną kasę, ale warto było.
          Do niej posiadam 3 DualShock'i (2 w zestawie i 1 od Mamy w prezencie ) i kilka gierek.
          Niewiele ich ale mam ale tytuły porządne (z wyjątkiem hmm). Satysfakcjonujące jest to, że sam na wszystko zarobiłem
          Ogólnie miałem z ps2 trochę kłopotu ostatnio ale teraz jest ok.

Mam jeszcze PSX'a od którego się zaczęło (aktualnie mało gier, GT i jakieś 40 innych płyt z demami )
          Gram, bo lubię!

Komentarz

Jak dla mnie najładniejsza jest chyba srebrna z "duzych" ładniejsza niz czarna ale ciekwe jak by sie prezentowała Aqua bo tez jest śliczno co do slim-ków to jakoś srebrny kolor do nich nie pasuje )
            Postaram sie o aparacik i zrobie zdjecie mojemu stanowisku do gry w gt4 zrobionym ze przerombanych dwuch desek siekierą i kawałku panelu podłogowego całosc polaczona gwoździami i tasma z krzesłem ale najwazniejsze ze spełnia swoje zadanie )

Komentarz

Co do fajnych kolorów peesek2 http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=4375

Komentarz

psp tez jest w rózu . Najciekawsze jest to ze Sony odnotowało ostatnio rekordową sprzedaż ps2 w ostatnim miejsiacu w naszym kraju. Ciekawe co to spowodowało moze cena moze swieta amoze promocja w pewnym banku co daje ps2 gratis

Komentarz

Ja mam małą,czarną (SCPH-70004)zakupioną we włoszech razem z GT3,poprzednia moja konsola PSX niestety padła i w serwisie powiedzieli że lepiej przerobić PS2 niż wydawać kasę na naprawę PSX.W mojej PS2 podoba mi się bezdźwięczna praca i niezawodność a także możliwość odpalania gier z PSX (po przeróbce oczywiście w cenie 120 zł).Aktualnie posiadam kilka gier ale od czasu do czasu powiększam ich ilość.
                  Oto one:
                  -GT3,GT4,MGS 3 Snake Eater,Burnout 3 Takedown,Driver Parallel Lines,Resident Evil Code Veronica,Silent Hill 3, Toca RD 2,Toca RD 3,F1 06,V-Rally 3,Forbiden Siren 2 (a'la silent hill).
                  Odradzam zakup gry Resident Evil Outbreak,gdyż w/g mnie jest to niewypał i nie jest tak ciekawa jak poprzednie części.
                  Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Sory za OT ale schumi czy F1 06 jest rzeczywiście takie słabe jak jest opisywane w recenzjach np tu http://www.metacritic.com/games/platfor ... one06?q=f1
                    I czy ktoś wie czy poprzednia wersja jest lepsza bo też słyszałem takie opinie

Komentarz

Zamieszczone przez stig16
                      Sory za OT ale schumi czy F1 06 jest rzeczywiście takie słabe jak jest opisywane w recenzjach np tu http://www.metacritic.com/games/platfor ... one06?q=f1
                      w pxextreme rowniez pisali ze wczesniejsze wersje były lepsze

Komentarz

Witam moja konsola to mala SCPH 70004 chociaz wczesniej mialem duza tylko ze padla po jakis milionach godzin grania. PS2 mam juz od ponad 5 lat i teraz czekam na PS3 i oczywiscie gran turismo5. wczesniej PSX i teraz w swieta PSP. Miom zdaniem sony robi najlepsze konsloki. a gry tylko nielczne wypisze bo przez te ponad 5 lat troche sie nazbieralo (lacznie prawie 70 orgianlow i jeszcze pare piratow ale to na PSX'a)
                        GT3 ,GT4 ,MGS 3 SNake eater, MGS2 Sons of Liberty, WRC 1, 2,3,4i Evolved,wszystkie czesaci Toca na ps2,Enthusia, Tourist Trophy,Silent hill 2,3 wszytkie czesci Medal of honor, Black, Splinter Cell Chaos Theory,King kong,Burnout 3 Takedawn, NFs Undergraund 1,2, Formula 1 05, Red Factio, Comandos 2 men of Courage

Taka mala kolekcja

Komentarz

Zamieszczone przez stig16
                          Szczerze mówiąc nie widziałem poprzednich części ale dla mnie osobiście ta jest zawodowa,(może dlatego że jestem maniakiem F1 i każda jest dla mnie zawodowa,prawie)Począwszy na "Grand Prix Circuit" na Amigę i skończywszy na F1 06 na PS2.Jeżeli ktoś naprawdę lubi F1 to powinien mieć ten tytuł.Choćby ze względu na grafikę (kropelki deszczu,dym z opon,zmiany pogody),czy aktualne przepisy,nazwiska i nowe tory.
                          Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Siemka,
                            ja mam małą czarnulkę (70003) i jestem z niej bardzo zadowolony, ostatnio miałem ją sprzedać, ale ostatecznie została i się bardzo z tego cieszę . Mam jeszcze kilka gier(6) GT4, Tekken5, CoD, Vietcong, Stuntman, Killzone.
                            Tylko dla fanów Gran Truismo
                            [/b]

Komentarz

Ja mam PS2 (SCPH70004) i PSX'a. Jestem z niech bardzo zadowolony w końcu jestem fanem Sony
                              PS2 kupiłem dla GT4 i się opłaciło. Mam zamiar kupić do niej przenośny HDD dzięki temu PS2 staje się prawdziwym centrum multimedialnym
                              Na czarnulkę mam jakieś 50 tytułów, a to moim zdaniem najlepsze z nich: GT4, GT3, MGS3: S, Killzone, Black, RE4, Shox, Burnout Dominator.
                              Co do PSX dzielnie daje sobie rade jak na 12 lat , nawet jak padnie to nie będę miał jej tego za złe. Na PSX mam koło 70 tytułów, jw. najlepsze z nich: GT, GT2, Vagrant Story, CTR, Street Fighter Alpha 3, Tekken 3, Alien Resurection, Distruptor, NFS4, FFVII, Chrono Cross, i jeszcze kilka innych.
                              "...Ultimatum, kasa albo wózek. Żaden doktor nie złoży tak połamanych nóżek..."

Komentarz

Pracuję...
                              X