Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Podzielcie sie opiniami na temat waszych konsol

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Mam PS2 z Network Adapterem i HD 80gb dzięki temu moge pomieścić co chce,mam w tej chwili 28 gier ale najbardziej lubię grać w GTA VCS i LCS
    lubie grać również w Gran Turismo 3 i 4 a także w PES 6 :wink:

Komentarz

PS2 czarna,duża,zakurzona,skrzypiąca,pierdząca...

pare gierek GT4,WRC4,NFS U,GTA SA,THPS U ale gram tylko w GT4
      NO VTEC-NO FUN

Komentarz

No to i ja siÄ™ wypowiem :wink:
        Konsola - PSX.
        Model - SCPH-9002.
        Stan - Rewelacyjny (ani ryski :wink: ).
        Karty pamięci - nieoryginalna 1 mega,sprawna, druga oryginalna niesprawna,psx jej nie wykrywa.
        Pad - Dualshock,oryginalny,jeden.
        Gry - Gran Turismo 2 NTSC,Gran Turismo 2 PAL,Gran Turismo,Street Fighter Ex Plus Alpha,Metal Gear Solid,Tekken 3,Colin Mcrae Rally 2.0,Need For Speed 4 Road Challenge,Driver 2,Mortal Kombat Trilogy,Need For Speed Porsche 2000.
        Z konsolki jestem zadowolony,mam w planie kupić do niej drugiego dualshocka,jeszcze jedną memorkę i jakiś telewizorek do mojego pokoju :wink: A sprzęcik wygląda tak:

Pozdro! :wink:
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

SCPH-70005(v14) Ripper v3 z biosem v3.41

Za dużo gier by je wymieniać, naprawde :wink: ale konsole kupiłem dla GT4(też mi zaskoczenie )

Komentarz

Moja opinia

zaczynajac od poczatku, to zawsze mialem PC, konsola jakos mnie nie krecila..

do czasu..
            zobaczylem GT4 i Tekken 5 to odrazu nastapily u mnie zmiany..
            PC uzywam wylacznie do net'a czy innych, a PS2 do gier..

Zalety:

-Sony Playstation stworzylo najlepszego na swiecie Pad'a jakiego kolwiek mialem w rece.. (sa bardzo wytrzymale i wygodne)
            -Lista gier jest bardzo dluga, a najlepszych nie ma na PC, i dobrze..
            -Posiadam Starsza wersje PS2, (ten wiekszy z chlodzeniem) i jestem bardzo zadowolony
            -Ogladanie filmow DVD nie stanowi problemu podobnie z Audio CD
            -Najlepsze jest to, ze nie ma z PS2 klopotow ze sterownikami czy z grafika (wsadzasz plyte i grasz, nic wiecej Cie nie obchodzi)
            -ogolna prostota, kabel zasialania, TV i pad.. jakie to proste..
            -brak mozliwosci dodatkow, mod'ów, patche, podmiany plikow, trainerow, crackow - liczy sie oryginal

Wady:
            -w niektorych grach beznadziejna grafika (rzadkosc, ale bywa)
            -czasami zbyt dlugi loading..
            -ciezko co do screenow, czy nagraniu filmiku..
            -za bardzo wciaga..
            ogolnie, powazniejszych wad nie dostrzegam, to sa tylko drobnostki..

Co do Playstation 2, to jestem naprawde bardzo zadowolony..

Komentarz

Do mojej kolekcji jakis czas temu doszedł xbox, konola wręcz genialna pod względem multimedialności. Oczywiście wszystko zaczyna sie kiedy ja przerobimy chipem albo przeróbką softową na dysku . A to co przyniósł mi X:

-program media center który daje mi szeroki zakres: słuchanie radia, ogladnie filmów, muzyka, gry.
              -linux x-dsl w trybie okien bez problemu działają www w wyszukiwarce firefox
              -po dorobieniu portu usb moge podłączyć klawiature i myszke co polepsza prace.
              -grafika troche lepsza jak na ps2, choć są gry o niebo lepsze

Niestety mam zepsuty DVD-rom ale nie ma problemu gry i inne aplikacje wrzócam na dysk (120gb) przez kabel sieciowy.

Konsola swietna alternatywa jesli ktos planuje kupno odtwarzacza DVD

Komentarz

PSXa o który mówiłem wcześniej sprzedałem. W sumie niezły interes - kupiłem za 100zł jakiś miesiąc temu a sprzedałem niedawno za 140
                Mam nowego kompa do gier, więc pleja mi nie potrzeba. Pozatym musiałbym kupić TV, a nie miałem kasy.
                Do czasu gdy komputer zacznie słabnąć stanieje PS2
                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

??

Zamieszczone przez stig16
                  Co do fajnych kolorów peesek2
                  Bleeeee....

Komentarz

Bez zadnych problemow...

Ja mam mala konsolke 77004(czy cos takiego)... przed kupnem wszyscy mowili mi zecytuje) Co ty?? kupujesz to dziadostwo??, przeciez to sie psuje po 2 dniach... lepiej sobie uzbieraj na lepszeo kompa...(koniec cytatu). Mam ja juz ponad rok i ani najmniejszych problemów. Nawet mi sie nigdy nie zaciela... Chodzi bez zarzutow...

Nie wiecie czy sa jakies torby albo walizeczki na te malenstwa???

Komentarz

Mialem PSXa.. Ze 3-5 lat. Nie pamietam.. padl. Przestal krecic plytÄ….. wyrzucilem.
                      Mam PS2 starÄ… 50004. Wysiadla po 3 (jakos tak) miesiacach. Omijam firme sony od tego czasu. Zacinala sie na filmach i halasowala przy tym.. Gry tez chyba przestala odpalac.. nie pamitam. Poszla do serwisu i po naprawie/regulacji, szybko znow pojaily sie "halasy" przy ogladaniu filmow. Przestalem ogldac filmy bo nie mialem ochoty na kolejna wizyte w serwisie (a kupilem ja tez w tym celu) i od tego czasu problemow nie mialem.. Z 4 lata juz bedzie..
                      maruda
                      A-spec 17,839 km

Komentarz

Moja, to duuża srebrna PS2. jest wgg mnie ładniejsza niz czarna, no i lepsza od slima bo ma ten fajowy znaczek na górze ma juz za soba operacje, tzn przeszczep lasera, bo mi spadła raz na kafelki no i laser umarł....a nowy wraz z podłaczeniem to 250zł było...ale warto, mam sentyment do mojej PS2 -ójki nie przerobiona, same oryginały mam , ok 20. nie tak duzo, ale tez nie mam czasu zegy sobie grac...czasem w cos sobie przyszpilam, ale ostatnio czasu mało mało....do tego mam 2 czarne duale2 z Sony , no i memorke oczywiscie czarna z Sony rowniez...

Komentarz

Ja mam tą starą wersję PS2 czarną....ale menda już mi sie zepsuła raz ,tylko dobrze że była na gwarancji :wink: .....ale poza tym to nice ,choć zaczyna już szwankować:/

Komentarz

ja mam taka sama co kamil 12 [kamil 13] pokazane ma na zdjeciu
                            Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Re: Podzielcie sie opiniami na temat waszych konsol

A właśnie jakie są kory PlayStation 2 ja znam tylko czarny, srebrny, różowy i biały. Tu macie białą http://i.frazpc.pl/pliki/2002/auto/1193745511309791.jpg

Komentarz

Re: Podzielcie sie opiniami na temat waszych konsol

Więc .. . .

mam konsolÄ™ PSX i lubie w niej:

- słychać jak czyta płyty
                                - odtwarzam płyty AudioCD

mam z 50 gier ,sporo by wymieniać ,posiadam również kierownicę do PSX'a [V3 InterAct]

Najczęściej grywam w Gran Turismo 1 i Ridge Racer Type 4 ,ale też sie zdarzy ,że gram w gry typowo przygodowe ,czy RPG takie jak:

- Spyro [1 ,2 i 3 (trzaśnięta)]
                                - Legacy of Kain: Soul Reaver
                                - Medievil 1 i 2
                                - Crash Bandicoot 3 :Warped

gram na tej konsoli ,bo po prostu lubię , poza tym ,najczęściej jest tak ,że gdy mój brat siedzi przy PC ,to wtedy ja siedze przy PSX'ie i odwrotnie

,a jeżeli chodzi o audio ,to włączam DVD i przez AUX odtwarzam dźwięk gdy gram ,normalnie niedziała ,lub jest bardzo cicho.

wszystko
                                Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

PracujÄ™...
                                X