Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NOKIA 6260

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• NOKIA 6260

Pewnie nie kazdy z was zna ten telefon ale coz...moze ktos go ma albo mial z nim do czynienia...Chodzi mi o Nokie 6260 :

Niedawno go kupilem i one jest jakis zryty nic przez niego nie slysze i jakos cicho gra jedynie co w nim jest fajnego to to ze jest obracany... i mozno wibruje tylko tyle. Ktos na forum mowil ze sie dobrze zna na komach chyba KYJGIEL. Piszcie co o nim myslicie i czy mieliscie takie same problemy. DZIEKI

Chciałem go kupiś rok temu w Holandi w sklepie Bellcompany za 100EUR nówka!(model z wystawy,showroom) ale już wymiecione wszystko Tel jest super, tylko trzeba uważać na wirusy i patrzeć co od kogo się odbiera przez bluetoth, więc radze jakiegoś antywira na szybko zapodać na niego. Sprawdź czy dzwonki cicho grają czy tylko podczas rozmowy bo tak na sucho to ci nie doradzę...

Komentarz

Stary ja go mialem ale sie wymienilem z tata i teraz mam Nokie 6230i.
      A teraz do 6260:
      1. Cicho dzwoni
      2. Slabo slychac jak sie z kims gada
      3. Potrafi sie wylaczyc podczas rozmowy
      4. Bateria trzyma 1 dzien.
      Chodiz mi o to czy tak jest z kazda...

Komentarz

Nie...normalnie to dzwoni bardzo głośno i wyraźnie słychać rozmowy...a co do baterii to wystraczy ją sformatować.Wg. mnie to musisz wymienić głośnik(ok 50zł.)

Komentarz

ale ktory ten od muzyczki czy ten ze sluchawki?? Chociaz przydalyby sie oba Na allegro patrzylem ten od MP3 to koszt okolo 10 zeta. wymiana okolo 20-30 zeta.

Komentarz

no ten który cicho gra

Komentarz

Oba cicho graja...tzn ten od muzyczki harczy a ten od rozmow poprostu jest bardzo cichy...

Komentarz

Może jakiś wadliwy egzemplarz.

Komentarz

Pracuję...
                X