Lupiłem pierwszą częśc tej gry jakis czas temu za grosze...słyszałem niezbyt pochlebne opinie na temat tego szpila...Włączyłem, intro kapowate...pojawiło się menu, nie powiem nawet ładne. wybieram karierę, pierwsze wyścigi, zakłady...i wiecie co? Gra jest naprawdę niezła, model jazdy dużo lepszy niz w NFSach(mniej poślizgowy), grafika o niebo lepsza od TDU, NFSów, wybór aut naprawdę niezły( jest nawet VW Corrado
)Możliwosci tuningu sa znacznie mniejsze niż w NFSach, za to są niezłe patenty, takie jak naprawa auta(tak, są uszkodzenia)zakłady z innymi uczestnikami wyścigu, pokazówki, które polegaja na robieniu bączków, j-turnów, i innych nawrotówt, ylko po to by się wylansowac. Gra nie jest znowu dziecinnie łatwa, napsuła mi trochę krwi, co jest duzym plusem dla Juiced.Również scieżka muzyczna jest ciekawa Minusy?Gra na raz, niektóre wyscigi mogą nudzic ale poza tym daję 7+/10 Porównywałem Juiced do NFSów ze względu na podobny gatunek, nielegalne wyścigi. W czasie posuchy scigałek warto, tym bardziej że gra chodzi za grosze. Czy ktoś z was grał w 2 częśc? jeżeli tak to czekam na recenzje :wink:

Komentarz