Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

rFactor

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• rFactor

od jakiegoś czasu gram w rFactor na kompie. grę jak najbardzziej można nazwać symulatorem, a dzięki licznym modom które możemy ściągnąć z internetu mozemy zasiąść np. za kierownicą bolidu Roberta Kubicy przyjemność z jazdy jest znakomita, no i jest trochę możliwości tuningowych. niestety sporym minusem jest brak licencji. grę szczerze polecam

Re: rFactor

rFACTOR to najlepszy symulator na PC. nie ma lepszego... a to za sprawa otwartego kodu gry ktory pozwala na doklejanie niezliczonej ilosci modow. podstawowa wersja gry nie ma nic... zadnych licencjonowanych marek. standard instalacji zajmuje bodajze 2GB... w tej chwili moj rF zajmuje na dysku prawie 6GB ;] ...a to za sprawa masy modow

Komentarz

nie wiem czy ktos w to gra...

mam problem. za kazdym razem gdy startuje w wyscigu.... niezaleznie jakim samochodem to za kazdym, za KAŻDYM razem cos mi sie psuje. startowalem dzisiaj na Le Mans Prototypem Epsilon Euskadi 12 razy... 6 razy wybuchla opona, 3 razy silnik sie przegrzal, raz nawet wybuchl i 2 razy hamulce sie zakleszczyly. w opcjach mozna wylaczyc "losowe defekty". wylaczylem je juz daaawno. nic to nie dalo. nadal nie moge przejechac zadnego wyscigu bez usterki. chore...

wie ktos co zrobic by pozbyc sie tego buga?

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
        standard instalacji zajmuje bodajze 2GB... w tej chwili moj rF zajmuje na dysku prawie 6GB ;] ...a to za sprawa masy modow
        Wybacz, nie znam się na tej grze, nie mam, nie gram, ale wydaje mi się, że Twój problem może leżeć właśnie w tych 4GB modów które dodałeś :wink:
        Przykłady może będą trochę nie na miejscu, ale napiszę:
        Kiedyś dawno temu grając w NFS:III Hot Pursuit też mnie "naszło" na dogrywanie do gry różnych rzeczy, i przyznam Ci, że z początku było okej, ale po przekroczeniu jakiejś liczby samochodów w garażu (90chyba), gra się zacinała, a potem podczas wyścigu np.nie mogłem skręcać w jednym kierunku, choć w ustawieniach wszystko było jak należy
        Podobna sprawa zdarzyła mi się z MM2, po dodaniu 2,5 GB modów, gra powiedziała "To ja już pójdę, jak odinstalujesz ten syf to zawołaj"

Pozdrawiam

Komentarz

nie porownuj mi tego syfu NFS III do rFACTOR. to nie lezy w ilosci modow jakie mam zainstalowane. gra jest tak napisana... bledy sa od zawsze. wiele osob ma z tym problemy. myslalem ze trafie na kogos kto gra w ta gre a nie chcial sobie tylko nabic kolejnego bezmyslnego posta

Komentarz

nie porownuj mi tego syfu NFS III do rFACTOR.
            Ty jesteś głupi czy udajesz tylko ? Widzisz tu gdzieś porównanie gier ?
            to nie lezy w ilosci modow jakie mam zainstalowane. gra jest tak napisana... bledy sa od zawsze. wiele osob ma z tym problemy.
            Skoro wszystko wiesz najlepiej, to po co jeszcze o cokolwiek pytasz ?
            myslalem ze trafie na kogos kto gra w ta gre a nie chcial sobie tylko nabic kolejnego bezmyslnego posta
            Nie skomentuję tego, bo pewnie dostałbym warna za słownictwo :wink:
            Ale czy koniecznie na każdym kroku (śledzę też Twoje posty w dziale "GT2") musisz szukać zaczepek ?
            Napisałem Ci tutaj w dobrej wierze, bo miałem KIEDYŚ problemy z grami o których napisałem i myślałem, że może okazać się pomocne, nie to trudno cóż . . . może ktoś inny Ci pomoże ?
            I jeśli byś dokładnie przeczytał mój post to wiedziałbyś:
            Wybacz, nie znam siÄ™ na tej grze, nie mam, nie gram,
            Pozdrawiam

Komentarz

Ej panowie czytajcie swoje posty ze zrozumieniem i nie skaczcie sobie do gardeł.
              wracamy do tematu, a każdy następny Off top nagradzam warnem.
              Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Jak dla mnie kolo Richard Burns Rally ta gierka jest najlepszym symulatorem wyscigow na PC jednak ... nie umiem w tej grze driftowac dlatego ze naprawde jest tam sporo ustawien i nawet nie wiem jak dobrze ustawic hamulec reczny rzeby sie gralo tak jak w GT4.

Aha jest specialny mod do driftu ale tymi samochodami nie da sie wcale jezdzic .. troche za sztucznie zrobione ale sama gierka w sobie 10/10, jezeli chodzi o modyfikacje tak jak osoby nizej napisali jest ich cala masa w internecie i to bardzo ladnie zrobione.

Komentarz

RBR to nie to samo co rFactor więc bez OT.

Moderator Serwer

Komentarz

ten mod z driftem to akurat komus nie wyszedl... ale jest kilka modow, ktore sa naprawde idealne V8 Supercars, BMW M3 E21 320, BMW M1 ProCar, Epsilon Euskadi, Champ Car 2006, PCC, Porsche Fabcar... i wiele wiele innych. Widac ze ktos spedzil nad nimi wiecej niz jedno popoludnie

Komentarz

mam pytanie moze ktoś podac link do strony zie można pobrac rFACTOR i mody?
                      thanx :mrgreen:
                      GT jest bogiem
                      Escudo nałogiem
                      Tunning zabawÄ… a
                      S Licence PODSTAWÄ„ !

Komentarz

Ja na wakacje wyznaczyłem se czas ściągania modów i gry w rFactora i WR2
                        Kumpel mnie zachęca do pobrania moda F1 - posłucham go :mrgreen:
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Pietra$
                          mam pytanie moze ktoś podac link do strony zie można pobrac rFACTOR i mody?
                          thanx :mrgreen:
                          wystarczy skorzystac z google, to nie boli :wink: ... "rfactod mod"

najlepsza jest rfactorcentral.com

Komentarz

Witam.
                            Sorry za odkop ale jest może jakiś trackpack F1 do rFactor? Aaa i co sądzicie o modzie RFT 2008 bo mam zamiar zassać ale nei wiem czy warto.

nie wiem czy ktos w to gra...

mam problem. za kazdym razem gdy startuje w wyscigu.... niezaleznie jakim samochodem to za kazdym, za KAŻDYM razem cos mi sie psuje. startowalem dzisiaj na Le Mans Prototypem Epsilon Euskadi 12 razy... 6 razy wybuchla opona, 3 razy silnik sie przegrzal, raz nawet wybuchl i 2 razy hamulce sie zakleszczyly. w opcjach mozna wylaczyc "losowe defekty". wylaczylem je juz daaawno. nic to nie dalo. nadal nie moge przejechac zadnego wyscigu bez usterki. chore...

wie ktos co zrobic by pozbyc sie tego buga?
                            Defekty to wina pirata :] Ponoć w sieci jest ciastko które naprawia te błędy.

Komentarz

wystarczy skorzystac z google, to nie boli :wink: ... "rfactod mod"

najlepsza jest rfactorcentral.com

patrz na posty, nie tylko na swoje... :wink:

a wiesz gdzie tego patcha mozna dorwac??

ps. mowisz o rF 1.255?

Komentarz

PracujÄ™...
                              X