Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

rFactor

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: rFactor

Kilka zdjec z kamer. Nie wiem, dlaczego kamera nieruchoma na starcie jest pod takim katem Kamery "sledzace" samochod zachowuja sie poprawie. Tylko te "stojace" maja jakies odpaly.

Zalecane otwieranie w pelnym rozmiarze. Otworzcie link, a potem kliknijcie na zdjecie.

Pelen rozmiar.Click!

Pelen rozmiar.Click!

Pelen rozmiar.Click!

Pelen rozmiar.Click!

Pelen rozmiar.Click!

Komentarz

Pościągałem już dużo modów ale do jednego mam problem
      http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... %20Turismo

Jest to mod z różnymi, drogowymi samochodami . Warto ściągac ? ma ktoś ? Oceny ma raczej średnie

a co do toru to spox . Zapodaj potem jakieś linki do ściągania ...

Komentarz

Znam ten mod, lecz nigdy go nie sciagalem. Pobierz, sam sie przekonasz. Nie jest kolosalny. :wink:

Komentarz

Ściągłem , pograłem i od razu odinstalowałem . Chyba nie muszę mówic dlaczego . Nie polecam tego modu .

Komentarz

Sciagnij sobie Corvette Challenge C6. Wg mnie najlepszy mod, jesli chodzi o samochody drogowe. Dzisiaj pojezdzilem sobie bez zadnych wspomagan. Niebieska Z06, 500hp pod maska i powalajacy ryk V8 :mrgreen:

Komentarz

Właśnie ściągłem go gdy zobaczyłem Vettę na twoich fotach . Świetny mod , bardzo dobrze wykonany . W tym samym czasie ściągłem jeszcze jakiegoś leksusa . W tym leksusie trza zmniejszac współczynnik uszkodzeń bo lekkie rysnięcie boku wgina całe drzwi .

Lexsus IS F http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... s%20IS%20F

Komentarz

A Toyota Supra? Przecie też gruby mod

Komentarz

Jezdzilem Supra. Samochod troche dziwnie skreca. Moze gdybym mial kierownice, jazda bylaby przyjemniejsza. Corvette nie ma takich niedociagniec. Nawet na klawiaturze jezda sprawia wielka frajde. Moglbym jezdzic godzinami. Nie dla wynikow, ale dla samej przyjemnosci.

Komentarz

początek mojej przygody z Rfactorem : cudowna gra

http://www.youtube.com/watch?v=gLRRxKZytNE

Komentarz

Swietna jazda. Corvetta po Nordschleife bez wspomagan jeszcze nie jezdzilem. Tym bardziej duze brawa. :wink:

EDIT:
                      CLICK!
                      Corvette Z06 (moj tor w aktualnej wersji)
                      MT
                      Stabilizers LOW
                      ABS LOW
                      Traction LOW

Komentarz

High Speed Ring Released

Dla wszystkich fanow zarowno rF jak i GT mam dobra wiadomosc. HSR zostal dzis udostepniony uzytkownikom rF. :mrgreen:

Komentarz

ja też zacząłem grać w rF. Jeżdżę głównie na modach F1 (moje ulubione to FSONE2008 i CTDP 2006). Mam pytanie do tych, którzy grają na piratach - czy mogę grać przez internet nie używając hamachi?
                          i tyle..

Komentarz

Ja wolę MODy w stylu takim jak:

-Megane Trophy
                            -V8 Supercars
                            -DTM 2007
                            -Gallardo Challenge
                            -EOAA GT
                            -WTCC
                            -BMW E92 GTR

itd

Obecnie niestety niezagram ze względu na to ,że moja płyta główna niepoprawnie komunikuje się z kartą graficzną i mam "artefakty", przyszedł do mnie kolega lukaszgda i trochę się z tym męczyliśmy ,bo 3h ,ale niestety efekt jak był tak został.

Więc niestety, na chwilę obecną niepogram sobie w rF'a i z tego co widzę to już HSR do ściągnięcia :/

Wszystko na przekór. Ach, szkoda to rozwijać.

A właśnie thooorn czy dałbyś radę zrobić Trial Monutain ? Albo ktoś kto jest obeznany w BobsTrackBuilderze.
                            Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Z całym szacunkiem dla Thooorn'a ale wątpię żeby zrobił TM. Samym BTB trasy się nie zrobi...

Komentarz

Zamieszczone przez duffy20

czy mogę grać przez internet nie używając hamachi?
                                Jest. Join >>> wybierasz serwer i jedziesz.

Zamieszczone przez WiLkU666

A właśnie thooorn czy dałbyś radę zrobić Trial Monutain ? Albo ktoś kto jest obeznany w BobsTrackBuilderze.
                                Zastanawialem sie nad tym, by przeniesc cos z GT do rF. W tej chwili jestem zajety testami w GT2, ale po wszystkim... czemu nie? Oczywiscie Sylwek ma racje. BTB to tylko jedno (bardzo pomocne) z narzedzi do tworzenia torow. Po za tym trzeba mnostwo tekstur, modeli obiektow i innych waznych rzeczy.

Komentarz

Pracuję...
                                X