Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

rFactor

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: rFactor

ok. wiec bedziemy sie scigac na Formula Nippon 2007 version 2.11. mod do sciagniecia z rfactorcentral.com. to teraz gdzie? proponuje Nordschleife The Ring 2007 2.2a, Bathurst, Brianza, OLDRing, Paul Richard HTTT, Imola 2005, Bahrain albo Top Gear Test Track... :mrgreen: macie inne propozycje?

a to kto postawi serwer bedziemy sie martwic na samym koncu :wink:

Komentarz

Nurburgring, Imola i Top Gear Test Track
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Imola, Indy, Laguna Seca A1-RING

Moje typy
        1: A1-Ring
        2.Laguna Seca
        3.Imola '05
        4.Indianapolis
        5.Fuji
        6.Interlagos
        7.Monza
        8.Montreal
        9.Adelaide
        10.Silverstone

Weźcie pod uwagę że będziemy się ściągać bolidem a nie autem turystyczno-podobnym. Niektóre trasy są za długie i nie przystosowane do bolidów...
        I jeszcze pozostaje kwestia pomocy w grze.
        Myślę że nie będziemy wyłączać wszystkich pomocy bo nie każdy jeszcze umie opanować bolid i zbudować dobry setup.
        Wszystkie pomoce niech będą włączone z wyjątkiem F3 i F10 a sterowanie na średnie i tc też średnie. Kto stawia serwer?

A i jeszcze Hocke jest fajne (ta starsza konfiguracja toru) dużo prostych i kilka szykan i ostatni wolny sektor czyni tor ciekawym.

Komentarz

mysle ze Imola 2005 jak na pierwszy raz to dobry wybor :wink: co do ustawien wspomagan to zaraz sprawdze...

co powiecie na takie ustawienia? FN i tak bardzo dobrze trzyma sie drogi. trzeba sie naprawde "napracowac" zeby stracic nad nia panowanie. niezniszczalnosc niech zostanie zeby przypadkiem zabawa nie skonczyla sie zbyt szybko :wink:

Komentarz

Takie pomoce mogą być... Zostaje jeszcze kwestia kto postawi i kiedy serwer.

Komentarz

zajmiesz sie tym? :wink: co do czasu to trzeba sie zgadac i poczekac na wieksza grupe chetnych :mrgreen:

Komentarz

Ja serwa nie postawie... a drugi fun race można zrobić na konwersji WTCC

Komentarz

dlaczego nie?

ps. czy mnie sie zdawalo czy instalka WTCC mod ma prawie 800MB?

Komentarz

Nigdy nie słyszałem o modzie WTCC do rFactor. Jedynie o konwersji gry WTCC do rFactora. Nie mam pojęcia ile waży instalka bo nie sprawdzałem. Spakowana waży jakieś 350mb? Ale całkiem możliwe bo to nie jest MOD tylko konwersja. A auta, dźwięki jednak trochę ważą.
                    A co do serwa nie zabardzo wiem jak sie stawia dedyka a dwa mam słabego neta... (1mb downloadu, 265 uploadu tak + - )

Komentarz

tak tak. to konwersja ale sam zobacz --->> http://www.bsim-racing.com/?p=3833

po wypakowaniu to bedzie mialo z 1,5GB to ja juz wole kupic albo sciagnac Race WTCC 07.

Komentarz

A to zwracam honor.
                        Bo ja mam konwersję chyba od RaceX (2006r. około 350mb) . A to jest mod/konwersja kogoś innego z sezonów 06-2007. Więc około 350mb + 350 na sezon.

Komentarz

ok. nie ma sprawy. troche sie przerazilem ta wielkoscia i z tad moje pytania. wole poczekac na BMW E90 WTCC ktore jest w WIPach na rfactorcentral.com :mrgreen:

Komentarz

Skoro mowa o WIP'ach to ja czekam na:
                            F1 1992
                            F1 1994 od MMG.
                            FSONE 07
                            F1 1999
                            A z tras to na:
                            Porządne Monaco
                            Adelaide
                            Spa 07

Komentarz

widzialem juz kilka Monaco. zal i zenada. tekstury rodem z poprzedniej dekady. Spa 07 typ tworzy chyba od roku... Adelaida chyba jest. nawet dwie. wspolczesna i z '88. wspolczesna wyglada calkiem niezle :wink: a surfers paradise widziales? tez calkiem niezla. choc ubogo jest z obiektami po za torem . sam wlasnie tworze w BTB cos na wzor toru ulicznego. jestem nieco zielony w BTB i 3DSimEd wiec nie wiem co z tego wyjdzie

wracajac do serwera. mam lacze o polowe wolniejsze od twojego wiec mysle ze spokojnie dla kilku osob twoje w zupelnosci sie nada. tworzylem na probe serwer. po kolei... Connection >>> Create... itp. tylko nie wiem jak zmienic dlugosc sesji treningowych i kwalifikacji

Komentarz

Aaa czyli serwer mogę stworzyć w grze? Tylko będziemy grać z Hamachi?
                                Jak przetestujesz ze mną czy wszystko chodzi na serwie to mogę postawić.

Komentarz

Pracuję...
                                X