Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

rFactor

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: rFactor

przeinstaluj go

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
      przeinstaluj go
      Wpadłem na to już wcześniej Nie działa, ale jak bede miał nadmiar wolnego czasu zrobię to ponownie
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

to dziwne, skoro nawet reinstalka nie pomaga. moze jakis wpis w rejestrze zostal i blokuje cala zabawe?

Komentarz

dzisiaj wybralem sie na maly wyscig.

Nordschleife 24H Adac Zurrich v2.2
          czas: 1h 30m
          mod: Renault SuperClio
          AI Strenght: 96%

zatankowany pod korek i jazda. do Clio wchodzi tylko 70L wiec czekal mnie jeden pit stop. udany start i 1st ale nie dawali za wygrana. dzielnie trzymali sie za mna na 2-3s. po pierwszym kolko cala stawka AI zjechala na pit stop ja jechalem dalej. po dwoch kolkach znow zjechali. i tak moja przewaga nad drugim siegnela 1minuty. po 5 kolku zawitalem do swoich parta... znaczy sie... mechanikow. opony byly juz mooocno zuzyte. zadowolony z pelnym bakiem odjechalem z pit lane. patrze na opony. co?? jak?? nie wymienili mi opon przejechalem cale kolko w nadziei ze to jakis blad i ze zaraz pojawia sie swieze oponki. nic z tego. gdzies tak po 10km 6 okrazenia lewa przednia opona strzelila. 12km jechalem na kapciu. przewaga 1m 30s spadla do zaledwie 40s. znow do pit lane.. wymienili mi peknieta opone i... TYLKO ta peknieta reszta opon blagala o wymienienie, ale partacze nic sobie z tego nie robili i puscili mnie na 3 kolka do mety. przewaga spadla do 3s. staralem sie jak moglem by im uciec, jednoczesnie oszczedzajac prawa strone. wypracowalem nawet 10s przewage. wszystko byloby fajnie gdyby nie to ze trzy opony zdarte. na ostatnim okrazeniu mniej wiecej po 18km, czyli juz za Karuzela strzelila prawa przednia opona. w mig AI mnie dogonili... staralem sie im zajechac droge ale na dlugiej prostej nie mialem szans. dojechalem do mety na 6 miejscu na 7 zawodnikow

tak to jest jak ma sie w teamie ofermy zza wschodniej granicy

Komentarz

dzisiaj natknalem sie na pewien mod. juz sama jego zawartosc bardzo mnie zaciekawila. czym predzej go zassalem i zainstalowalem. pierwsza przejazdzka na Laguna Seca z Fordem GT40 zwalila mnie z nog nigdy nie jechalem samochodem z tak idealnie odwzorowana fizyka Courage60 i Le Mans 1979... poezja. wrazenie szybkosci nie do opisania no i na koniec tej orgii Mosler T900R z silnikiem Corvetty... TEN RYK

MUSICIE sami poczuc to na wlasnej skorze... mnie nadal ciarki chodza po plecach. chce jeszcze, jeszcze i jeszcze... :mrgreen:

a oto link do moda...
            http://www.bsim-racing.com/?p=4479

Komentarz

wiecie moze ludzie gdzie mozna znalezc moda Radicala SR8?

Komentarz

Niestety nic mi na ten temat nie wiadomo. Dziwię się, że nie ma go w tak ogromnym zbiorze modów. Mnie to nie sprawia problemu, bo zawsze mogę pościgać się Radicalem w Race 07. I to wszystkimi SR-ami.

Komentarz

Radical jest WIP (Works In Progress) na rfactorcentral.com ...i jakos typ nie spieszy sie zeby dokonczyc moda

Komentarz

To wjedzie mu sie na chate i dokończy :wink:

Komentarz

Thooorn zrobienie świetnego moda to nie jest takie proste... Mody powstają po kilka miesięcy albo i lat (patrz CTDP06)

Komentarz

powstaja swietne mody w krotszym czasie :wink: widzialem juz kilka video z udzialem TEGO moda i wyglada ze praca jest na ukonczeniu... tylko ze te filmy nie maja tygodnia tylko juz miesiace

Komentarz

Tak samo było z FSONE, musisz czekać innej rady nie ma. Albo sciągnij Race czy inna grę gdzie to jest i skonwertuj

Komentarz

Najlepiej Race 07. Tam są wszystkie SR-y. I nie narzekam.

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092
                              sciągnij Race czy inna grę gdzie to jest i skonwertuj
                              nie chce mi sie czekam na gotowe :mrgreen:

Komentarz

To nie temat odnośnie modów do gry... Dostosujcie swe wypowiedzi do wątku

Moderator Serwer

Komentarz

Pracuję...
                                X