Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

rFactor

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: rFactor

Pierwsza jazda w rf, GT-R i suzuka plus nowa kiera, ogólnie kible

[youtube:3s756t34]http://www.youtube.com/watch?v=IRM06cjZY2U[/youtube:3s756t34]

Komentarz

Po nazwie profilu w rFactor wnioskuję, że zamierzasz dołączyć do grona Simracing ;>

Komentarz

Wiesz co,... coś tam jeździłem wczoraj w level0, czasy hotlapów były pod czołówke, ale jakoś tak nic mnie nie zachęca żeby tam jeździć,... f1 nie lubie, a poza lvl0 nie widzę nic ciekawego tam dla mnie, generalnie zabijam czas i czekam na AC.

Komentarz

A DRM przypadkiem byś nie polubił? Żeby dołączyć, musiałbyś odbębnić Lv0 i zrobić licencję DRM, czyli zdać test praktyczny na torze pod okiem admina.

Komentarz

drm też nie ten teges, jakieś stare grzmoty , lubie współczesne serie wyścigowe, co było minęło

Komentarz

Na Racedepartment istnieje chyba liga GT3.

Komentarz

Pojeździłem dziś tym gówienkiem mały w level0 na treningu to tragedii nie było jak na 4 dzień z rFactorem trzymałem się ok sekundy za czołową dwójką.

Komentarz

Ja strasznie nie lubię tego Legendsa. Podobnie jak Caterhama. Dla mnie to Estonia, albo rTrainer.

Jutro wieczorem jest wyścig Lv0. Zgłoś się do niego. Jeśli nie będziesz spełniał warunków to możesz jeszcze to nadrobić. Jutro Mclaren zapewne włączy od południa serwer Lv0, by mogli trenować.

Na forum po lewej masz Najbliższe Wyścigi. Mała wyścigówka to hotlapownia, a liczba w nawiasie to ilość i lista zgłoszeń.

Komentarz

Wiesz to że trzymałem się w czołówce przez 4 kółka to nic w większym tłoku mogę być zbyt dużym zagrożeniem, za bardzo jeszcze nie czuje wszystkiego.

Komentarz

Uwierz, że na torze bywają większe zagrożenia Ty zachować się na torze pewnie potrafisz. Nawet jeśli będziesz wolniejszy to nie zaskoczysz nikogo nieodpowiedzialnym manewrem. Ja też na początku miałem wątpliwości. Nawet online na treningach się nie pokazywałem. Najszybciej uczysz się od innych na żywo.

Komentarz

[youtube:2srrde2k]http://www.youtube.com/watch?v=sRxVvR4eUyg[/youtube:2srrde2k]
                        Ford Legends '34
                        Virginia International Raceway North Course
                        1:41.857

[youtube:2srrde2k]http://www.youtube.com/watch?v=ck6kSgdYNss[/youtube:2srrde2k]
                        Caterham Roadsport
                        Spa-Francorchamps
                        2:52.291

NO aids!

Komentarz

Jest ktoś chętny na polatanie bokiem w rFactor? Mod: Project D, co do trasy kwestia ugadania, spoko opcja to Hungaro od MMG lecz dla początkujących wydaje mi się że ta sekcja zakrętów która mam na myśli może okazać się za trudna.

Komentarz

Sylwek, już nie przesadzaj. Za trudne to mogłoby być przejechanie całego Suzuka East Reverse jednym driftem (7 łuków bez prostej), a nie dwóch szerokich nawrotów, ostatnich zakrętów na Hungaoring

Komentarz

Sciągnij wersje od MMG, przejedz to zobaczysz o czym mówię. Dociągnąć na tej krótkiej prostej na ręcznym nie jest łatwo. Kluczem jest dobra prędkość na pierwszym (ostatnim) zakręcie, a jadąc ciut za szybko wywali nas na zewnętrzną i też dupa

Komentarz

[youtube:1alecnw1]https://www.youtube.com/watch?v=QsehE1SPq14[/youtube:1alecnw1]
                                DRM '79 Division 2 // BMW 320 Turbo
                                Mainz-Finthen Flugplatzgarten
                                0:54.176

Komentarz

Pracuję...
                                X