Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

rFactor

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: rFactor

Ludzie Ludzie
    Robimy fun race ??
    Ja polecam Mod BMW F1.08
    A jaka jest jego zawartość?
    Dwa zajebiście odwzorowane bolidy BMW z sezonu 2008 po prostu model bolidu jest cudny. Fizyka miodzio! Możemy się umówić i zagrać. Uwaga mod waży 22+mb
    Link do owego modu
    Kod:
    http://rapidshare.com/files/126596246/BMWSauber_F108.rar

Komentarz

jeszcze raz polecam strone http://www.rfactorcentral.com/
      najobszerniejsza baza modow do rF. znajdziemy tu wszystko. nie tylko samochdy i trasy. sa tu roznego rodzaju dodatki, update'y, narzedzia itp...

Komentarz

Jak ściągnę to może z Wami pogram, jeszcze się zgadamy
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Teraz ćwiczę mod a raczej konwersje gry Race The WTCC Game. Jeśli chce ktoś linki pisać. Możemy pojeździć wystarczy ze napiszecie a postawi się jakiś serwer i będzie fun race

Komentarz

macie tez taki problem ze wasze samochody nie skrecaja tak jak powinny? mowie tu o promieniu skretu. wezmy chocby taki pierwszy zakret na Silverstone. F1 w rl pokonuje je prawie na full ...a moj bolid BMW 2008 ma problemy ze zmieszczeniem sie w nim przy 220-250km/h ...a AI bez problemu wchodzi tu grubo ponad 270

Komentarz

Zależy jak wejdziesz w zakręt. Najlepiej trochę wcześniej składać się w zakręt tzn. Wcześniej zjechać na wewnętrzną i przy wyjściu ładnie zaatakuj tarkę.(oczywiście lekko odejmujemy nogę z gazu) Najlepiej to nagraj filmik frapsem. I jaka wersja toru? Ta z gry?

Komentarz

tak.. z gry. mysle ze to kolejny blad spowodowany piracka wersja. taki sam problem mam z innymi samochodami. 200+ km/h samochody prawie ze nie skrecaja. nawet z dociskiem na max... wezmy np nurburgring i szybki luk na dlugiej prostej pod koniec GP okrazenia. powinienem go bez problemu pokonywac na full ...a tu nic. mialem takie sytuacje ze samochod ani myslal o skrecaniu i pojechal prosto w pole (V8SUPERCARS). spokojnie. wiem jak pokonywac zakrety. a bardzo dlugi luk na monzy? ten po pierwszej szykanie... nie przejde go pelnym ogniem

a to moj czas na Nordschleife The Ring 2007 2.2a. 9:49.741. Samochod Grega Murphy'iego... Holden. Pelne okrazenie razem z GP. Adac Zurich 24h, sucho i prawie pusty bak :mrgreen: ...mysle, ze gdybym pojechal trzecie okrazenie to byloby nieco lepiej. urwalbym jeszcze pare sekund. Co ciekawe podobny czas mialem w BMW E21 320, ktore jest chyba o polowe slabsze ale jest duzo lzejsze, przez co lepiej sie prowadzi. To tez sprawa moda i jego tworcow.

ps. widzieliscie LAP OF THE GODS w wykonaniu Grega na Bathurst? porazajace... Gosc po prostu leci. Pelny respect
                http://pl.youtube.com/watch?v=7MaNiV7Kwe4

a pomyslec ze u nas w europie samochody WTCC maja niecale 300hp i rzadko co osiagaja 250km/h... tam takie predkosci sa na porzadku dziennym. no tak. gdy ma sie pod maska prawie 600hp to mozna polatac

Komentarz

Miałem mod DRIFT REVO i OBS DRIFT MOD 2.0 i powiem ze kupa.Od razu podłaczajcie kiere bo na klaiwe mozna pomazyc o drifcie.I wcisniesz cały gaz to obraca za mało skrecisz obraca powyzej 90km/h obraca i tak w kółko ta gra jest głupia.
                  Lukas i dredy to pedały xD HAHAAAHA

Komentarz

Zamieszczone przez DLX
                    Miałem mod DRIFT REVO i OBS DRIFT MOD 2.0 i powiem ze kupa.Od razu podłaczajcie kiere bo na klaiwe mozna pomazyc o drifcie.I wcisniesz cały gaz to obraca za mało skrecisz obraca powyzej 90km/h obraca i tak w kółko ta gra jest głupia.
                    Trzeba umiec jeździc...
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

wystarczy ze zmniejszysz czulosc klawiszy. taka opcja w settings >>> controler >>> rates.

Komentarz

Trzeba umiec jeździc...
                        Tak to mi pokaz.
                        Lukas i dredy to pedały xD HAHAAAHA

Komentarz

masz...

http://pl.youtube.com/watch?v=gOnlRzCZgfE

przypatrz sie i pocwicz jest masa innych filmikow z driftem, poszukaj i popatrz ze da sie jezdzic, sam jezdzilem na klawiaturze wiec nie mow ze sie nie da.

Komentarz

W tym roku można się spodziewać kontynuacji rFactor.

Komentarz

szkoda tylko ze do nas trafi ona pewnie z duzym opoznieniem...

cos mi sie zdaje ze bede musial kupic sobie oryginala rF bo te bugi mnie zaczynaja irytowac

Komentarz

To sobie kupisz/ściągniesz z zagranicznych stron. A spolszczenie będzie lada moment. Szkoda że gra pewnie nie pójdzie na moim blaszaku

Komentarz

Pracuję...
                                X