Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

rFactor

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: rFactor

mowiles cos o latce ktora usuwa bledy w pirackiej wersji jak np czeste awarie podczas wyscigu. wiesz gdzie mozna to dostac?

Komentarz

Nie ma żadnej łatki, przynajmniej o owej nie słyszałem. O uszy mi się obiło że jest crack który naprawia te błędy.
      Tu masz mojego Cr*ck@ - jeszcze nie miałem żadnych awarii itp (NIE SPRAWDZAŁEM JAK TO JEST NA DŁUGICH DYSTANSACH)
      (Ciasto do wersji 1.255)
      Kod:
      http://rapidshare.com/files/128239661/Crack.rar.html
      Ale moim zdaniem warto jest wydać na tą grę te 40-50zł. Ja jeszcze nie kupiłem gry bo mam ważniejsze wydatki (wiem że to mnie nie usprawiedliwia od piractwa) ale w najbliższym czasie kupię tą gre

Komentarz

wlasnie najdluzsze dystanse szczegolnie mnie interesuja... bo kilka okrazen udaje mi sie przejechac. co ciekawe american le mans caly sezon przejechalem bez usterki

Komentarz

zainstalowalem patcha 1.255 + crack. dziala. teraz wiem dlaczego Megane Trophy na rFactorcentral.com jest uwazany za najlepszy mod. faza jest online :mrgreen: ...tylko ze masa noobow gra i albo taranuja ciebie albo sami tworza zatory na drodze

Komentarz

A więc robimy Fun Race?? jeśli tak to na jakim modzie? i kiedy Mam gre i jestem gotowy by sobie pośmigać

Komentarz

ja proponuje

samochody: BMW E21 320, M1 PROCAR 1979-80, Fabcar Porsche, Lupo Cup albo Epsilon Euskadi

trasy: Nordschleife The Ring 2007 2.2a, Bathurst, Brianza, OLDRing, Paul Richard HTTT albo Top Gear Test Track :mrgreen:

Komentarz

Thooorn - bardzo proszę o linki do potrzebnych modów i torów
                Jeśli jednak uda sie mi z Wami zagrac to póki co tylko na klawie, bo mam kontuzjowaną nogę więc kiera odpada
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Kod:
                  www.rfactorcentral.com
                  Tam masz duuuużo modów i tras.
                  Thooorn może polatamy jakimiś OW?

Komentarz

Thooorn nie za bardzo lubię Touringi więc poleć coś z tej serii wyścigowej. V8rFactor lub Megane Trophy to dobre szybkie zwinne auta?

Komentarz

Polecam

Tourng:

V8SUPERCARS sa bardzo mocne ale ciezko sie prowadza. 1,5tony to jednak sporo... Megane Trophy prowadza sie idealnie. bardzo przyjemnie jezdzi sie tez BMW E21 320. lekkie, zwinne i calkiem szybkie. choc tu trzeba nieco bardziej uwazac bo nawet ze wszystkimi "wspomagaczami" samochod potrafi nam uciec. bardzo dobrym modem jest tez PCC 2007 czyli Porsche Car Cup. Renault Super Clio tez przyjemnie sie jezdzi. taka spokojniejsza wersja Megane Trophy. VW Beetle Race tez jest fazowe :mrgreen:

Proto:

polecam tez prototypy. Epsilon Euskadi nie ma ani TC ani ABS. jezdzi sie suuuper. jeden z najlepszych modow w rF. ProtoRacerem tez niezle sie jezdzi. bardzo dobre osiagi. LMS Limited Edition czyli LMP1 i LMP2... takie slawy jak Audi R8 czy Bentley Speed 8. Porsche Fabcar Challange tez jest godne uwagi. niesamowita przyczepnosc.

Open Wheels:

pomijajac aktualne F1, drugim bardzo dobrym modem jest F1 1988 Carrera 4. Polecam choc ta formulka strasznie pali gume. dwa kolka na Nordschleife i po oponach. Jest GP2 2006. Baaardzo obszerny mod zajmujacy na dysku 1GB. Ale dostajemy: sezon 2005 i 2006 + historyczny sezon z teamami takimi jak Ferrari, Benneton czy Honda. Mod dopracowany w szczegolach. Ale samochod wymaga bardzo duzego doswiadczenia od kierowcy poniewaz nie mamy tu ani TC, ani SC a ABS dziala bardzo slabo. Dlatego polecam mod Formula Nippon 2007. Zajmuje znacznie mniej miejsca (ponizej 100MB) a przyjemnosc z jazdy jest o wiele wieksza. Samochod jest bardziej posluszny swojemu kierowcy i nawet po wylaczeniu wszystkich elektronicznych systemow samochodem mozna bardzo szybko jezdzic.

Komentarz

to co? kiedy robimy online battle? trzeba wybrac jakis mod, kilka tras, zasady ...i zebrac wiecej osob :mrgreen: kto sie pisze na fun race? zglaszac sie tutaj :mrgreen:

Komentarz

a tu mam cos ciekawego... F1 BMW 2008. Nick pali gume. popatrzcie na temperatury :mrgreen: opony mialy chyba cos ponad 800'C

Komentarz

Ja się pisze polecam mod który zaproponował sylwek F1

Komentarz

a moze tak Formula Nippon 2007? dzisiaj w nocy jechalem nia wyscig. 30L na Imola 2005. wygralem rzecz jasna ale jezdzi sie super.

Komentarz

No spoko FN może być. Tylko kto postawi serwer?

Komentarz

Pracuję...
                                X