Nordschleife 24H Adac Zurrich v2.2
czas: 1h 30m
mod: Renault SuperClio
AI Strenght: 96%
zatankowany pod korek i jazda. do Clio wchodzi tylko 70L wiec czekal mnie jeden pit stop. udany start i 1st ale nie dawali za wygrana. dzielnie trzymali sie za mna na 2-3s. po pierwszym kolko cala stawka AI zjechala na pit stop ja jechalem dalej. po dwoch kolkach znow zjechali. i tak moja przewaga nad drugim siegnela 1minuty. po 5 kolku zawitalem do swoich parta... znaczy sie... mechanikow. opony byly juz mooocno zuzyte. zadowolony z pelnym bakiem odjechalem z pit lane. patrze na opony. co?? jak?? nie wymienili mi opon przejechalem cale kolko w nadziei ze to jakis blad i ze zaraz pojawia sie swieze oponki. nic z tego. gdzies tak po 10km 6 okrazenia lewa przednia opona strzelila. 12km jechalem na kapciu. przewaga 1m 30s spadla do zaledwie 40s. znow do pit lane.. wymienili mi peknieta opone i... TYLKO ta peknieta reszta opon blagala o wymienienie, ale partacze nic sobie z tego nie robili i puscili mnie na 3 kolka do mety. przewaga spadla do 3s. staralem sie jak moglem by im uciec, jednoczesnie oszczedzajac prawa strone. wypracowalem nawet 10s przewage. wszystko byloby fajnie gdyby nie to ze trzy opony zdarte. na ostatnim okrazeniu mniej wiecej po 18km, czyli juz za Karuzela strzelila prawa przednia opona. w mig AI mnie dogonili... staralem sie im zajechac droge ale na dlugiej prostej nie mialem szans. dojechalem do mety na 6 miejscu na 7 zawodnikow
tak to jest jak ma sie w teamie ofermy zza wschodniej granicy
dzisiaj natknalem sie na pewien mod. juz sama jego zawartosc bardzo mnie zaciekawila. czym predzej go zassalem i zainstalowalem. pierwsza przejazdzka na Laguna Seca z Fordem GT40 zwalila mnie z nog nigdy nie jechalem samochodem z tak idealnie odwzorowana fizyka Courage60 i Le Mans 1979... poezja. wrazenie szybkosci nie do opisania no i na koniec tej orgii Mosler T900R z silnikiem Corvetty... TEN RYK
MUSICIE sami poczuc to na wlasnej skorze... mnie nadal ciarki chodza po plecach. chce jeszcze, jeszcze i jeszcze... :mrgreen:
Niestety nic mi na ten temat nie wiadomo. Dziwię się, że nie ma go w tak ogromnym zbiorze modów. Mnie to nie sprawia problemu, bo zawsze mogę pościgać się Radicalem w Race 07. I to wszystkimi SR-ami.
powstaja swietne mody w krotszym czasie :wink: widzialem juz kilka video z udzialem TEGO moda i wyglada ze praca jest na ukonczeniu... tylko ze te filmy nie maja tygodnia tylko juz miesiace
Komentarz