Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

rFactor

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: rFactor

Moj poprzedni projekt skasowalem. Zajalem sie czyms innym, bardziej przemyslanym. Czekam teraz na BTB v0.8, by moc kontynowac prace nad moim torem. Aktualnie nie mam go zaladowanego do rF'a, nie posiadam tez zadnych screenow czy video.

Zeby zaladowac do rF'a, musialbym zainstalowac BTB, co wiaze sie z 14dniowym Trialem. Po uplynieciu 14dni programu nie da sie ponownie zainstalowac na komputerze. Musisz wykupic pelna licencje, ktora kosztuje 79,95$$ AUS. Jedynie reinstalka systemu pomaga. No ale przeciez nie bede co 2tyg formatowal kompa :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
      Jedynie reinstalka systemu pomaga. No ale przeciez nie bede co 2tyg formatowal kompa :mrgreen:
      Dokładnie :mrgreen: A 80 Dolców to dosyc dużo . Powiedz nam chociaż czy jest on trochę podobny do Monzy , Spa , Niurburgringu Nordszejfe , czy może jakiś zupełnie nowy projekt albo połączenie paru torów .

Komentarz

Znalazlem wsrod plikow projektu moj szkic. Z tego co pamietam, tor ma niecale 5km dlugosci. Niewielkie liczby nad prostymi odcinkami oznaczaja ich dlugosc. Typowo nowoczesny obiekt. Szerokie asfaltowe pobocza, szerokosc toru ok 16m, bandy z oponami, siatka, szerokie tarki itp...

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/319 ... 1dcb6.html

Komentarz

Bardzo ciekawy tor . Przypomina mi ostro ścięty Hungaroring ew. Trochę tor w Bahrainie .Życzę ci abyś skończył tor bo z chęcią bym sobię po takim pojeździł .

Komentarz

Ja też edytuje trasy w BTB i zrobiłem trase ,która niedziałała, tzn. była w rF ,ale dystans pokazał 0.1km, a powinna mieć 3,2km. Nierozmieściłęm kamer także , może zrobie coś krótszego.

Parę ciekawych ujęć:

Na 4/5 thooorn prowadzi z teamu SatPlus #04 , mój błąd i zyskał na tym. [mój to RedBull #72]
            ---

Zaciekła walka
            ---

D1GP - Sudden Death - SpyroPL vs thooorn :mrgreen: ,ostatnie kółko.
            ---

Pierwszy zakręt.
            ---

Mam konto na rfactorcentral jako SpyroPL także jedyne co mam to 4 screeny z DeepForest, oczywiście na rF
            Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Wyscig byl swietny. Gdyby bylo wiecej osob, byloby jeszcze ciekawiej Fajne ujecia

Komentarz

Dzięki za opinię

Niewiem jak Sylwek1092, bo on chyba też jest w posiadaniu rF, tak samo Toyo, to już w sumie jest nas czterech jeszcze jak sie da do zachęce z innego forum ,czy z GG swoich kolegów z klasy zobaczymy. Ale jak już to na weekend.

Komentarz

Nie wiem, gra może jest fajna. Ale grafika wręcz odrażająca...

Komentarz

U wilka tak wyglada, albo grzebal cos w gimpie.

http://www.youtube.com/watch?v=cM7WNMeh5cQ w HD, tak gra wyglada, typowy symulator bez ogromnego nacisku na video, tu akurat nowy mod Supra Challange, jeden z najlepszych modow jesli chodzi o seryjne samochody

Komentarz

Wygląda tak po ze 3 razy Autokorektę zrobiłem w Picture Manager. A grafa jest taka ponieważ mojego kompa na więcej niestać z takimi wymaganiami:

Intel Pentium 4 2.0GHz
                      384MB RAM DDR
                      GeForce 6600TD [128MB]

Cóż , muszę się tym obecnie zadowolić.

Komentarz

A ja mam pytanie do grających w rF. Mam zamiar wreszcie kupić porzadną kierownice, a do tego sprawić sobie rFactora, ale czy tą gre sie w jakikolwiek sposob rejestruje? Czyli - czy moge kupić używany egzemplarz, zaoszczędzić kilka złotych i normalnie grąć na multi, czy musze kupić nówke?
                        ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Tak. Do oryginalnej gry wymagana jest rejestracja.

Komentarz

Czyli bede musiał wybulić te 2 dychy wiecej

Ale będziecie mieli jeszce jednego chętnego do wyścigów na multi
                            ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

hamachi
                              serwer: rF Megane 2.0 granturismo.pl
                              haslo: rfmeggt

ip 5.32.121.79

Mod Megane Trophy 2.02 kliknij mnie!
                              Tor Jiading 1.0 (GP China) mnie tez!

Komentarz

Dzisiaj mogę wieczorem zagrać, a jeśli chodzi o jutro to po 19.

GG 7989213

Komentarz

Pracuję...
                                X