Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

rFactor

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: rFactor

No to już mamy paru chętnych
    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Rzadko spotykany widok w online races. Mod Megane Trophy 2.02. Northhamptonshire GP (Silverstone). Jeden z publicznych serwerow. Ja z 2nd pola Moje najlepsze Qual w zyciu jesli chodzi o online rF. Po mojej lewej, niewidoczny, admin serwera.

Po starcie niestety musialem uznac wyzszosc jednego z przeciwnikow, a dokladnie samochodu tuz za moimi plecami. Przez pare pierwszych okrazen utrzymywalem sie sie za dwojka prowadzacych. Raz nawet na szykanie Club udalo mi sie odzyskac stracona pozycje. Niestety, szarze i szalencza pogon za uzytkownikami G25 i DFP odbila sie nieco na stanie mojego ogumienia. Przez to musialem uznac wyzszosc jednego Ruska w czarnym Megane. Na mete po 10okrazeniach wpadlem na 4th pozycji z 12s strata.

...a w poprzednim wyscigu na Toban Short wygralem, startujac z 4th pola :mrgreen: Moja pierwsza wygrana w online rF.

Edit: 5.09.09

Start z 8th pola. Na mecie 2nd... :mrgreen:

Komentarz

Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem rFactor . Narazie z wami nie pogram bo muszę się zaprzyjaźnic z grą . Ściągam mod z Renówkami . Czy te mody są tez warte polecenia ??

F1
        http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... 006%20CTDP

Mod Do F1
        http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... by%20Prunn
        Kontra
        http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... torMonitor

Znacie jakieś dobre mody jeszcze ?

Komentarz

F1 2006 CTDP to bardzo dobry mod. Jesli chodzi o statsy to tvstyle display nie ma sobie rownych. Posiada kompletne wskazniki do wielu serii wyscigowych jak F1, Nascar, DTM czy inne popularne serie.

Poczytaj poprzednie strony w temacie. Znajdziesz tam wiele ciekawych modow. :wink:

Komentarz

Dzięki . Czyli ściągac tylko formułę ? bez dodatków co podałem

Komentarz

Sciagnij TVStyle, poczujesz sie jak na relacji z TV Swietnie wykonany mod. Przydaje sie nie tylko do F1.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                Przez to musialem uznac wyzszosc jednego Ruska w czarnym Megane.
                Znam go ,dobry jest i często plasuję się na podium, a jest to Nikolay[RUS].

Najwyższe moje osiągnięcie to 7 lokata na Essington, gdyby nie taki Fabio215 ,który nieźle dokuczał graczom przez co połowa stawki odpadła[z 33 dojechało 14], prawdopodobnie byłbym dużo wyżej.

Komentarz

Niestety mod Z F1 mi nie chodzi robiłem 1 godzinę i nic . Nie mam siły już

Komentarz

Pobierz update 1.255 F, chyba, ze Twoj rF ma juz aktualizacje. Sprawdzisz ja w glownym menu na dole po lewej.

Tu masz update, 98MB

Komentarz

Mam wersję 1.255 bez F .

Komentarz

Przez najblizsze 2tygodnie bede pracowal nad tym oto projektem. Poprzedni dokoncze pozniej.

szacowana dlugosc: ok. 5,0km
                        zakretow: 18 (11P, 7L)
                        prosta start/meta: ok 840m
                        prawoskretny

Komentarz

Spox . Gdy skończysz to się nam pochwal
                          Trochę przypomina dół , tor Dijon-Presnois . Podoba mi się

ps Czy to różnica że mam wersję bez F ? Gdy ulepszam samochód np. na Lienz Festival to nie mogę ostatniego stopnia pakietu dac bo gra mi się wyłącza . Czy to również jest spowodowane przez wersję gry ?

Komentarz

Wersja nie ma wplywu na to. Prawdopodobnie podczas instalacji cos musialo pojsc nie tak. Jesli tak zalezy ci na Lienz Festival Cars to na rfactorcentral.com sa do pobrania. Po prostu wywal wszystkie pliki i foldery zwiazane z tym modem.

Pierwsze screeny. Works in Progress:

Dlugosc toru: 5085m

Tu mozna lepiej sie przyjrzec, CLICK!

Przejazd po torze z Timo Scheider'em w Audi A4 DTM 2009, CLICK!

Rzut 3D w BTB, predkosci w km/h, F1 2007 BMW Sauber, sredni czas 1:44-1:45

1st nawrot

Zakret nr 6

Ciasne zakrety 8 i 9

Parabolica czyli dluuugi luk nr 10

Dwie 90tki, czyli zakrety 13 i 14

Nawrot, czyli ostatnie dogodne miejsce do ataku, nr 15

Pare szybkich lukow na koniec

Do zrobienia jeszcze sporo rzeczy. Ogolny ksztalt toru zrobiony. Zmiany wysokosci zrobione. Pozostalo pochylenie zakretow. Pobocza zrobione. Uksztaltowanie powierzchni wokol toru prowizoryczne.

Komentarz

A ja dzisiaj dostane swoje MOMO Force i lece zaopatrzyć sie w rFactora

Jakie mody polecicie na początek? Czy są do rFactora jakieś "zwykłe" drogi, nie tory wyścigowe? Chętnie bym sobie pośmigał :wink:
                              ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

MODy:

Megane Trophy 2.0
                                FM Civic Cup
                                VW Golf GTI
                                Lupo Cup 2003
                                LeMans 24h
                                VW GTI 2.00

Komentarz

Pracuję...
                                X