Rzadko spotykany widok w online races. Mod Megane Trophy 2.02. Northhamptonshire GP (Silverstone). Jeden z publicznych serwerow. Ja z 2nd pola Moje najlepsze Qual w zyciu jesli chodzi o online rF. Po mojej lewej, niewidoczny, admin serwera.
Po starcie niestety musialem uznac wyzszosc jednego z przeciwnikow, a dokladnie samochodu tuz za moimi plecami. Przez pare pierwszych okrazen utrzymywalem sie sie za dwojka prowadzacych. Raz nawet na szykanie Club udalo mi sie odzyskac stracona pozycje. Niestety, szarze i szalencza pogon za uzytkownikami G25 i DFP odbila sie nieco na stanie mojego ogumienia. Przez to musialem uznac wyzszosc jednego Ruska w czarnym Megane. Na mete po 10okrazeniach wpadlem na 4th pozycji z 12s strata.
...a w poprzednim wyscigu na Toban Short wygralem, startujac z 4th pola :mrgreen: Moja pierwsza wygrana w online rF.
Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem rFactor . Narazie z wami nie pogram bo muszę się zaprzyjaźnic z grą . Ściągam mod z Renówkami . Czy te mody są tez warte polecenia ??
F1 2006 CTDP to bardzo dobry mod. Jesli chodzi o statsy to tvstyle display nie ma sobie rownych. Posiada kompletne wskazniki do wielu serii wyscigowych jak F1, Nascar, DTM czy inne popularne serie.
Poczytaj poprzednie strony w temacie. Znajdziesz tam wiele ciekawych modow. :wink:
Przez to musialem uznac wyzszosc jednego Ruska w czarnym Megane.
Znam go ,dobry jest i często plasuję się na podium, a jest to Nikolay[RUS].
Najwyższe moje osiągnięcie to 7 lokata na Essington, gdyby nie taki Fabio215 ,który nieźle dokuczał graczom przez co połowa stawki odpadła[z 33 dojechało 14], prawdopodobnie byłbym dużo wyżej.
Spox . Gdy skończysz to się nam pochwal
Trochę przypomina dół , tor Dijon-Presnois . Podoba mi się
ps Czy to różnica że mam wersję bez F ? Gdy ulepszam samochód np. na Lienz Festival to nie mogę ostatniego stopnia pakietu dac bo gra mi się wyłącza . Czy to również jest spowodowane przez wersję gry ?
Wersja nie ma wplywu na to. Prawdopodobnie podczas instalacji cos musialo pojsc nie tak. Jesli tak zalezy ci na Lienz Festival Cars to na rfactorcentral.com sa do pobrania. Po prostu wywal wszystkie pliki i foldery zwiazane z tym modem.
Komentarz