ale jak tylko się wyjaśnij z MODami i trasami to wpiszę was od razu ,że sie wpisaliście no chyba ,że ten inny MOD będzie wam mniej odpowiadał.
SKYPE>spyro192
Tak szczerze to jestem po waszej stronie Gran Turismo, chciałbym żebyśmy pobili generally.com.pl bo to z nimi będziemy się pojedynkować, średnio bierze udział ok. 5-6 graczy z tego forum , a z granturismo.pl? Nie wiem bo nie rywalizowałem z wami, ale myślę ,że wasza kondycja do stylu jazdy jest na wysokim poziomie, więc dlatego chciałbym z wami się skontaktować przez Skype w momentach takich np: godzina przed wyścigiem omówić co i jak w sprawach strategicznych itp.
Zapraszam też oczywiście tych co dopiero zaczynają historię rF'a lub mieli długą przerwę.
Sylwek1092, szacunek za to ,że podjąłeś wyzwanie i oczywiście PP. Ostatecznie ukończyłem na 5 miejscu ,albo na 3 ,bo okazało się ,że połowa miała DQ.
Jutro race na MODzie F2 2009 wersji 1.00 ,w razie czego ściągnijcie jeszcze patcha 1.01 ,no i trasę Oschersleben bo będziemy się na niej ścigać.
Oschersleben wyglada swietnie, dobra robota. Ktos sie napracowal. Szkoda tylko, ze to starsza wersja toru bez ostrego pierwszego zakretu... http://www.youtube.com/watch?v=XM3N1NkPUPw
To prawdopodobnie jedna z drog obiegajacych lub "wyjazdowych" z Nordschleife. Jak widac, film dosc stary, lata 80. Calkiem szybko leca. Gdybys znalazl ten tor gdzies indziej (lub sam pobral, moze u ciebie zadziala) i wstawil tu, bylbym bardzo wdzieczny.
A oto moj nowy obiekt, w budowie oczywiscie. Nic lepszego chyba juz nie zaprojektuje. Tor uwzglednia wiekszosc moich pomyslow. Dlugi prawy zakret (nr 8, przypadkiem...) jest oczywiscie nawiazaniem do Istambul Park. Jest jednak za plaski. Bede go musial znaczaco poprawic, by byly to bardziej widoczne krotkie proste i krotkie luki z jedna bardzo szybka linia.
Druga czesc toru, zaczynajac od nawrotu po tylnej dlugiej prostej, ulegla mocnej przebudowie. Potrzebowalem jakies bardziej technicznej sekcji. Siegnalem po tory kartingowe.
Srednie czasy w F1 BMW to 1:55-2:00.
Edit:
Zakret nr 8 poprawiony. Teraz wyglada o niebo lepiej. Tor nieco sie przez to wydluzyl. Aktualnie 5928m. Czas F1 bez zmian.
Powracam do mojego starszego projektu. Tor jest juz praktycznie ukonczony. Musze tylko jeszcze spakowac pliki do .mas, by nie zajmowaly w sumie az tyle miejsca. Aktualnie w folderze rFactor tor zajmuje prawie 120MB. Po kompresji powinno byc duzo lepiej.
Komentarz