Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

najlepsze gry na PS

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• najlepsze gry na PS

Pytanie mam bardzo konkretne i nie tworzę tematu z nudów. Zwracam sie tylko do tych, którzy mogą sie wykazać znajomością tematu, doświadczonych graczy.Ponieważ chciałbym trochę rozwinąc kolekcję gier na PS a interesują mnie tylko wyścigi (a nie jakieś nidforspidy), pytam co polecacie. Chodzi mi o trzy tematy: Rajdy (a konkretnie mistrzostwa świata), F1(mistrzostwa świata :wink: ) i wyscigi samochodów turystycznych lub klasy GT(ale bardziej turystyczne). Oto moje priorytety/elementy, które sa dla mnie najważniejsze(1-najważniejsze...4-najmniej ważne):
    1. Realizm zawodów- Realne samochody, realne mistrzostwa, realne tory (nie jakieś skrócone, zmienione czy wymyślone)(dla rajdów-tyle rund ile było w danym sezonie i odcinki dłuższe niż 2km- pod tym względem ideał to Rally Championschip na PC), realne zniszczenia
    2. Model jazdy
    3. Grafika
    4. Rok produkcji gry i platforma (nie ważne czy to gra na PS1 czy PS2, choć oczywiście ze wole na PS2)

Proszę zamieszczać swoje propozycje i oceniać wg wyzej wymienionych kryteriów. Nie mam kierownicy (może miec to znaczenie)
    Myślę o takich grach jak WRC4 lub Evolved(która lepsza i dlaczego?) ewentualnie Colin tylko który?, Toca2 (grałem jak byłem mały i z tego co pamietam była niezła) lub jakaś z tych na PS2 ale nie znam tego tematu. Mam T.Race Driver na PC i niezbyt dobra wg mnie. Test drive le mans( czytałem, ze super i czytałem ze lipa-jaka jest prawda?). No i która z F1, mam F1challenge na pc i jest doskonała, czy jest wersja na PS2?
    Proszę o konkretne odpowiedzi i licze na Was. Z góry dzieki..

Re: najlepsze gry na PS

Evoloved Mam i jak dla mnie to shit, praktycznie rzecz biorąc dostałem kiedyś pod choinkę zagrałem jakieś 15 minut i od tamtego czasu nie włączyłem ani razu więcej :wink:
    Oczywiście pozycją numer jeden jeśli chodzi o gry motoryzacyjne, jest Gran Turismo 4, ale mam też Colina McRae 5 i przyznam Ci, że gra się bardzo fajnie, realistyka może nie jest aż tak duża jak w Gran Turismo 4, ale i tak trzyma dośc wysoki poziom.
    Polecam również Tocę Race Driver 3, bardzo fajna, grafika, i ogólnie prowadzenie auta też w miarę realistyczne, osobiście nie mam, ale dużo grałem w Tocę Race Driver 3 miałem pożyczoną i mile wspominam.
    Szczerze powiedziawszy, to Ja osobiście na PS2 z gier samochodowych, to gram tylko w Gran Turismo 4, bo zazwyczaj gry robione z myślą o właścicielach "pecetów" przeszczepione potem na PS, wyglądają na konsoli znacznie gorzej niż na matczynej platformie, np.Midnight Club 3 DUB, w którego ostatnio grałem trochę, bo dostałem jakiś czas temu.
    Także jeśli mógłbym Ci polecić to:
    - Colin McRae Rally 5
    - Toca Race Driver 2/3 - Chociaż "dwójki" raczej już w żadnym sklepie nie dostaniesz na PS2
    - Gran Turismo 4 - Pozycja obowiązkowa, dla każdego gracza będącego fanem motoryzacji
    Jeśli chodzi o gry z formułą 1 to nie jestem Ci w stanie nic podpowiedźieć, gdyż na PS2 nie miałem żadnej, F1.

Pozdrawiam

Komentarz

ok. Dzięki. czekam na kolejne rady od innych
      Gran Turismo 4 mam....obowiÄ…zkowo

Komentarz

WRC 4 jest całkiem fajne, ale ja szczególnie poleciłbym Ci Toca Race Driver 3 Symulator, są w nim rajdy, wyścigi aut turystycznych, aut GT, jest nawet domieszka F1

Co do rajdów to jescze Richard Burns Rally, choc w to nie grałem.
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

myslalem ze burnsa nie ma na konsole.

Komentarz

RBR jest na PS2 ;]
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

No nie chce mi sie wierzyć ze wszyscy grają tylko w GT. ponawiam prośbe o rady...

Komentarz

Metal Gear Solid - cała seria

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                  wierze ze jest super bo znam to, ale chyba nie czytałeś mojego pierwszego postu z pytaniem

Komentarz

To przez to, że nazwa tematu jest myląca...
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez lobuz52
                      Zamieszczone przez PP89
                      wierze ze jest super bo znam to, ale chyba nie czytałeś mojego pierwszego postu z pytaniem
                      interesują mnie tylko wyścigi
                      Doczytałęm, sorka...

Komentarz

nie grałem ale czytałem o grze pod nazwą ENTHUSIA, średnie emocje- odsyłam do artykułu PSX nr 94 str.59

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                          ...Toca Race Driver 3 Symulator, są w nim rajdy, wyścigi aut turystycznych, aut GT, jest nawet domieszka F1

Toca nie jest symulatorem tylko arcade... zrecznosciowka :wink:

Komentarz

Tak,pisałem już w jednym temacie o Enthusii.To moje ukochane cudo zaraz po GT4.Mam tę grę,kupiłem ją.Na allegro nie ma teraz ani jednego egzemlarza a w sklepach też nie ma tej gry.Mówię wam.Czasem myślę że jets jeszcze lepsza od GT4,przeszedłęm ją w całości i gram od nowa.Oczywiście gra jest krótsza od GT4 ale emocji jest duzo więcej,samochodów tez nie jest tak mało (200 z hakiem) a realizm jest nie do opisania. :wink: Zdobędę trochę materiałów może i wstawię.Gra wydaje się być jakby ze stajny Polyphony.Nawet samochody są w większości te same co w GT4 (częśći nie ma wogóle w GT4) .Jest oczywiście RUF podobny dirt (może lepszy) itp.

Ps.Enthusiarofessional Racing
                            GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

http://www.allegro.pl/search.php?string=enthusia

Jeszcze nie zdarzyłomi sie żebym jej nie znalazł na allegro. Ostatnio widziałem aż trzy egzemplarze do sprzedania.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X