No z innych gier wyscigowych (czyt. poza GT) to uwielbiam WRC 2 i 4, Burnout 3 no i Colin tez moze byc. A jak u was??
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Inne gry wyścigowe
Zwiń
X
-
Re: Inne gry wyscigowe
Zamieszczone przez ReckiNo z innych gier wyscigowych (czyt. poza GT) to uwielbiam WRC 2 i 4, Burnout 3 no i Colin tez moze byc. A jak u was??
-
Przypomniało mi się coś:jest jeszcze Flat-Out.Koniecznie zagrajcie.Model zniszczeń jest wyjechany w kosmos.Postać wylatuje z auta,silnik się pali,auto znosi na boki...A jeszcze są konkurencje takie jak skok w dal,rozpędzasz się i wciskasz przycisk i gościu ma lecieć jak najdalej...Albo skok wzwyż,polegający na tym samym tylko że w górę.Albo derbyTa gra jest tylko i wyłącznie zręcznościowa,ale w skali od 1 do 10 ta gra ma u mnie dobrą dziewiątkę
Na odprężenie się jak znalazł
Gran Turismo rulez!!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez SokoowForza to zdecydowanie najlepsza scigałka w jaką grałem. Bije GT4 na głowę. Mam obie gry u siebie w domu i Gt4 pod względemgrafy, fizyki, sztucznej inteligencji, zniszczeń i marek samochodów wygrywa zdecydowaniePolecam wszystkim.
Gran Turismo rulez!!!
Komentarz
-
Forza może i jest konkurencją dla GT4 lecz wedłog mnie nie dorownuje Gran Turismo. Jeśli chodzi o marki samochodow to rzeczywiście tworcy GT mogliby dodać pare codziennych aut niż tylko same BMW,Mercedesy, i rożne drogie i szybkie samochody. Z Japocow brakuje mi Mazdy MX-6,Hondy Legend Coupe. Mogliby rozszerzyć wybor europejskich marek. Dużym plusem GT4 jest ilość samochodow i tras.
Komentarz
Komentarz