Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Inne gry wyścigowe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Inne gry wyścigowe

No z innych gier wyscigowych (czyt. poza GT) to uwielbiam WRC 2 i 4, Burnout 3 no i Colin tez moze byc. A jak u was??

Re: Inne gry wyscigowe

Zamieszczone przez Recki
    No z innych gier wyscigowych (czyt. poza GT) to uwielbiam WRC 2 i 4, Burnout 3 no i Colin tez moze byc. A jak u was??
    Podobnie. WRC 4 jest fajne, ma nawet niezły model jazdy autkiem rajdowym, ale niestety grałem tylko w demo (dostałem razem z access disciem) mam też Burnouta 3. Nie ma to jak w wolnej chwili popędzić autostradą pod prąd z 200 mph na liczniku albo zrobić crasha na skrzyżowaniu.

Komentarz

Toca, Need poza tym może ostatnio SCAR (znacie?)

Komentarz

Colin ale tylko 2
        Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

ano znamy SCAR. Przynajmniej ja znam. Reklamówka Alfy, która okazała się dobrą grą. Słyszałem że bardzo fajnie jest zrobiony system rozwoju kierowcy. Chyba w żadnej innej grze takiego nie ma.

Komentarz

a grałeś? ja tak i jestem zaskoczony tą grą, nawet jest fajna

Komentarz

need for speed underground poza gt jest najlepsza scigalka

Komentarz

A ja lubię Colin Mcrae Rally 4,Need For Speed Underground,Need For Speed Underground 2,Need For Speed Most Wanted,Stunt GP.
                Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Po GT jedynymi ścigałkami po jakie sięgam, to NFS Hot Pursuit 2, może jakiś Underground no i ewentualnie Burnout.

Komentarz

Najlepszą grą wyścigową po GT jest NFS Most Wanted albo żeby czasem sie odstresować to Destruction Derby 2

Komentarz

Przypomniało mi się coś:jest jeszcze Flat-Out.Koniecznie zagrajcie.Model zniszczeń jest wyjechany w kosmos.Postać wylatuje z auta,silnik się pali,auto znosi na boki...A jeszcze są konkurencje takie jak skok w dal,rozpędzasz się i wciskasz przycisk i gościu ma lecieć jak najdalej...Albo skok wzwyż,polegający na tym samym tylko że w górę.Albo derbyTa gra jest tylko i wyłącznie zręcznościowa,ale w skali od 1 do 10 ta gra ma u mnie dobrą dziewiątkę Na odprężenie się jak znalazł
                      Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Ja grałem we Flat-Out i jest super.
                        ale fajne jest też Flat-Out 2 grałem u kumpla jest 100 razy lepsze niż
                        Flat-Out 1

Komentarz

Forza to zdecydowanie najlepsza scigałka w jaką grałem. Bije GT4 na głowę. Mam obie gry u siebie w domu i Forza pod względemgrafy, fizyki, sztucznej inteligencji, zniszczeń i marek samochodów wygrywa zdecydowanie Polecam wszystkim.

Komentarz

Zamieszczone przez Sokoow
                            Forza to zdecydowanie najlepsza scigałka w jaką grałem. Bije GT4 na głowę. Mam obie gry u siebie w domu i Gt4 pod względemgrafy, fizyki, sztucznej inteligencji, zniszczeń i marek samochodów wygrywa zdecydowanie Polecam wszystkim.
                            Forza Motorsport lepsza od GT4???I jeszcze bije je na głowę???Wątpie,ale o gustach się nie dyskutuje,ale ja wolę GT4,chociaż Forza na pewno nie jest zła.
                            Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Forza może i jest konkurencją dla GT4 lecz wedłog mnie nie dorownuje Gran Turismo. Jeśli chodzi o marki samochodow to rzeczywiście tworcy GT mogliby dodać pare codziennych aut niż tylko same BMW,Mercedesy, i rożne drogie i szybkie samochody. Z Japocow brakuje mi Mazdy MX-6,Hondy Legend Coupe. Mogliby rozszerzyć wybor europejskich marek. Dużym plusem GT4 jest ilość samochodow i tras.

Komentarz

Pracuję...
                              X