Widzieliście może (pewnie napewno) nowego TEST DRIVE UNLIMITED? Co prawda wszystkie screeny pochodziły 360-tki, ale jak dla mnie wygląda niewąsko. Wersja na PS2 bankowo będzie uboższa graficznie ale czekam na tę grę jak na żadną inną. Najlepsze jest to, że miałem sprzedać ''plastika'', ale teraz...? Ooooo nieeee. Nic z tego. Czuję, że będzie to moje spełnienie marzeń gry motoryzacyjnej. Te widoki na deski rozdzielcze eech... Coś czego od zawsze tak bardzo brakuje serii GT.
Test Drive Unlimited jest bardzo dobrą grą "wypredza NFS o kilka długości" - tak pisało chyba w Game Ranking.Grałem w jej poprzedniczki (TD 5 i 6),i mimo że miały dużo błedów,były bardzo grywalne Niestety w Unlimited nie grałem,muszę chyba kupić.Jest wersja na pieca???
A co do SCARa to jest też tzw. Efekt Tygrysa ,czyli ,że się czas zatrzymuję i się cofa o ileś sekund ,grałem w to i nadal mam profil z 34 poziomem
SCARS? najbardziej "dynamiczna" gra pod sloncem? nie wiem gdzie ale chyba w CDA pisali o niej... nie pozostawili na niej suchej nitki. od SCARS wzielo sie powiedzenie ze cos jest tak ''dynamiczne'' jak samochody z SCARS
- Twisted Metal 2
- NFS:U2
- TOCA 2 i 3
- World Racing, też fajna gierka (Deutsche produktion, hehe)
- Road to Fame (wiem, że to shit, ale lubię czasem zagrać w to tak o od niechcenia)
No i to wszystko, chyba.
A, no i:
- Mashed (słyszał ktoś o tym?)
- CMR 1-5
- S.C.A.R (30 któryś level, sejw grzecznie czeka na dysku)
- Evolution GT ( gra pochodzi z tej samej stajni, co SCAR, ale tylko w demo grałem, fajne też, bynajmniej dla mnie)
Komentarz