Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Flat Out 2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Flat Out 2

gra nie zrobiła na mnie dużego wrażenia, pare godzinek pograłem i to wszystko niestety
    materace - materace drzwi przeciwpożarowe - drzwi przeciwpożarowe

Komentarz

Flat outy to moja ulubiona seria gier wyścigowych. Bardzo podoba mi się w nich model jazdy. Jest arcadowy, ale wyścigi dają dużo frajdy. Proponuje zacząć od Flat Outa 1, jest równie dobry, a nawet lepszy od dwójki!

Komentarz

Heh .Fajne są te zawody gdzie trzeba się katapultować z samochodu,a potem lecieć i lecieć.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
          to juz lepiej zainwestowac w ktoras z czesci Burnauta... niz bawic sie marnym flat outem
          Kupiłem.. pograłem.. pokochałem.. odnistalowałem

Komentarz

Ja posiadam rozwiniętą część dwójki, zwaną ,,Apokalipsa", ogólnie gra jest super, dużo świetnych trybów gry. Ostatnio nie gram w to, ale może jeszcze kiedyś do tego wrócę.
            Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Ja grałem, w 1, 2 i okazjonalnie w Apocalipsę. Gra idealna na relaks i odreagowanie.

PS Grał ktoś w oficjalną Trójkę? (tą od rusków) Ja jak zobaczyłem gameplay to spadłem z krzesła.

Komentarz

Lepiej w trójkę nie graj, bo od tej grafiki zwymiotujesz.
                Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Nie wiem jakim cudem studio Team6 nadal jest,to chyba najsłynniejsze studio,którego każdy tytuł jest wielkim crapem

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
                    Nie wiem jakim cudem studio Team6 nadal jest,to chyba najsłynniejsze studio,którego każdy tytuł jest wielkim crapem
                    Szef Team6 nazwał MwM3 betą a sam dobrej gry zrobić nie umie, to żart?

Komentarz

Twórcy starszych FlatOutów czyli Bugbear zrobili Ridge Racer'a Unbounded - gra się w to równie dobrze co we FlatOuty

Komentarz

PracujÄ™...
                      X