Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Need for Speed Undercover (PS2)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Need for Speed Undercover (PS2)

już w gta 4 jest lepszy model jazdy niż w undercoverze

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
    Za szyjke mocno chwyć i napij się!
    Jabol punk!

Komentarz

imho jeśli chce sie w to zagrac, to nie na PS2, bo konsola odstaje poziomem od PC i nextgenów.

W UC grałem przez chwilkę... w Media Marktcie, był włączony na PS2. Grafika jak w GT2, ale to chyba złe ustawienie telewizora, bo w Mega Avansie tezż było i wyglądało normalnie.
      Wziąłem se pierwszy lepsszy wyścig, Shelby GT500. Wygrałem z łatwością bez hamowania...

Model jazdy polega na tym, że wydajesz komendę 'skręc!'... auto skręca, przechyla sie, piszczą opony, pojawiają sie ślady na asfalcie, ale i tak sie zmieścisz w zakręcie, a w najgorszym wypadku skasujesz przystanek.

W dodatku, jak pomyśle, że można zwieśniaczyc takie auta, to aż serce sie kraja...
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

według mnie, odnośnie poziomu trudności w UC to na pudełku powinien znajdować się napis nie 12+ tylko 5- (chodzi o wymagania wiekowe) :mrgreen:

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
        Za szyjke mocno chwyć i napij się!
        Jabol punk!

Komentarz

Zamieszczone przez mysi
          już w gta 4 jest lepszy model jazdy niż w undercoverze
          W san andreas już był lepszy

Komentarz

a nawet w gietea dwa, no nie?
            narancs alternativa

Komentarz

No jasne

Komentarz

• Re: Need for Speed Undercover (PS2) + PROBLEM!!!!

Na początku chcialem sie ponownie przywitać po mojej dłuzszej nieobecnosci! Co do undercovera mam mieszane uczucia. Gra wedlug mnie jest poprawna-poprostu. Oczywiście mile sie w nia gra ale nie z taka przyjemnoscia jak np. w Most Wanted. Zauwarzylem pewne podobienstwo (czyt. duze) do własnie MW.
                Podobna jest sama rozgrywka, model jazdy a nawet sama mapa. MW jednak był bardziej dopracowany od strony nie tylko technicznej ale tez fabuły. Podstawowym (w moim mniemaniu) bledem tworcow gry jest straszliwie wrecz krotka kariera. No ale coz... gusta, gusciki.

A teraz moj problem: Jestem niej wiecej w polowie kariery (chyba 52%) przy zadaniu dla kierowcy w ktorym musze scigac sie z carmen, a pzniej ja uratowac czyli zniszczyc 3 merce. Sek w tym, ze gdy uderzam pierwszego wyskakuje mi okienko z napisem NIE UDALO CI SIE URATOWAC CARMEN. Nie wiem o co biega... probowalem wszystkiego, zmienialem poziom gry, zmienialem samochod uderzalem w merce lekko. NIC podejzzewam ze moze to byc blad gry. Mial ktos taka sytuacje???????

Komentarz

Musisz to robić szybko wręcz zapi***alać kiedy rozwalisz dwa merce trzeci ucieknie

Komentarz

gra nfs to naprawdę gwozdz do trumny wyszło to na ps2 nie wiem po co bo totalna klapa wogóle ea wydaje sporo szajsu

Komentarz

Zamieszczone przez JohnyBlack
                      Na początku chcialem sie ponownie przywitać po mojej dłuzszej nieobecnosci! Co do undercovera mam mieszane uczucia. Gra wedlug mnie jest poprawna-poprostu. Oczywiście mile sie w nia gra ale nie z taka przyjemnoscia jak np. w Most Wanted. Zauwarzylem pewne podobienstwo (czyt. duze) do własnie MW.
                      Podobna jest sama rozgrywka, model jazdy a nawet sama mapa. MW jednak był bardziej dopracowany od strony nie tylko technicznej ale tez fabuły. Podstawowym (w moim mniemaniu) bledem tworcow gry jest straszliwie wrecz krotka kariera. No ale coz... gusta, gusciki.

A teraz moj problem: Jestem niej wiecej w polowie kariery (chyba 52%) przy zadaniu dla kierowcy w ktorym musze scigac sie z carmen, a pzniej ja uratowac czyli zniszczyc 3 merce. Sek w tym, ze gdy uderzam pierwszego wyskakuje mi okienko z napisem NIE UDALO CI SIE URATOWAC CARMEN. Nie wiem o co biega... probowalem wszystkiego, zmienialem poziom gry, zmienialem samochod uderzalem w merce lekko. NIC podejzzewam ze moze to byc blad gry. Mial ktos taka sytuacje???????
                      Ja mam grę na ps2 (niestety nie mam ps3 a mój pc by nie udźwignął) i mam pow.50% a pon 55% gry.Mój problem tkwi w tym że mam misje aby dowieźć jakiś towar wozem Rose (taki czarny merc) no i już dojechałem do kryjówki,a tu nic normalnie nic sie nie dzieje.Czas mi ucieka a nie pisze mi wciąż że misja wykonana.O co tu chodzi??
                      Zawsze zapytaj,nie rób nic sam.

Komentarz

Musisz wrócić tam gdzie zacząłeś misje

Komentarz

mam w oryginale, klapa, ale dość grywalna, zbyt krótka

Komentarz

Wogóle nie jest grywalna gdyby jeszcze można było szybko zarobić po zakończeniu kariery a tu 5 tyś to max

Chyba zaraz zainstaluje prawdziwego nfs,a którym jest porsche unleashed i będę miał zabawę na kilka godzin (oprócz sylwestrowej )

Komentarz

Ja przeszłem 2 razy, 3 koniec w drodze. Ale też nie jestem jakoś wielce zaskoczony. Ale za to cena była okazjonalna, więc się skusiłem. Myślę sobię "będę trendy, mam Undercovera", no ale myliłem się. Głównie to liczba aut, to DNO.

Komentarz

Pracuję...
                              X