Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ferrari Challenge [PS2]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ferrari Challenge [PS2]

Ferrari Challenge to chyba jedna z niewielu nowych gier jakie zostaną wydane na PS2. Z tego co widziałem na screenach grafika jest cudna, nie wiem niestety jak z grywalnością. Oby było podobnie. Termin wydania to późne lato, więc pewnie dopiero na początku września się pojawi. Czy ktoś wie kiedy gra będzie do kupienia w Polsce?

Re: Ferrari Challenge [PS2]

OOO a co to za gra? Przybliż temat bo jestem zainteresowany będzie Enzo? Muszę poszperać w necie :mrgreen:

Komentarz

Znalazłem termin wydania 26.08.2008 czyli już za kilka dni!
      GameSpot is the world's largest source for PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii U, PS Vita, Wii PC, 3DS, PSP, DS, video game news, reviews, previews, trailers, walkthroughs, and more.

Screeny wyglądają naprawdę obiecująco!

Komentarz

Zamieszczone przez megabb
        Znalazłem termin wydania 26.08.2008 czyli już za kilka dni!
        GameSpot is the world's largest source for PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii U, PS Vita, Wii PC, 3DS, PSP, DS, video game news, reviews, previews, trailers, walkthroughs, and more.

Screeny wyglądają naprawdę obiecująco!
        No widziałem kilka screenów i trailera gra wychodzi na kilka platform ale na PS2 raczej średnio wygląda, auto wygląda jak z plasteliny, do GT4 jeszcze wiele mu brakuje.
        Ale mam nadzieje ze będę miał okazje w to pograć :wink:

Komentarz

To co mi się spodobało to możliwość uszkodzenia samochodu. W GT nie można rozbić naszej maszyny - zawsze wygląda jak nowa:-)

Komentarz

gra jest brzydka jak noc... razi mnie ilosc pikseli i te bitmapy w tle mogli sie bardziej postarac. wiem ze PS2 nie jest demonem osiagow ale prosze was... da sie z niej wyciagnac znacznie wiecej

Komentarz

Pracuję...
            X