Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Total Immersion Racing

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Total Immersion Racing

zapomniana przez niektorych gra, a calkiem niezla :mrgreen:

Re: Total Immersion Racing

Nawet ładna grafika, realistyczne marki oraz tory (chociaż trochę mało). Jedyne wady to to, że auta suną kilka centów nad ziemią i trochę nienajlepsza fizyka jazdy. Trochę mnie też irytuje to, że jak się wyjedzie choćby jednym kołem na piach to od razy DRASTYCZNIE zwalniasz do 50 km/h. Oczywiście nie ścinam torów, ale często dojeżdżałem drugi, bo na ostatnich metrach jednym kołem wyjeżdżałem na piach.

Komentarz

Minato City fajne bylo... AI strasznie tam sie gubilo. nawet na najwyzszym poziomie trudnosci nie mialem problemow :wink: wystarczylo kilka trickow z ustawieniami i jazda :mrgreen:

Komentarz

pamietam ze chyba problem byl z pit stopami, a dokladniej z tankowaniem dlatego nie jezdzilem na dluzsze wyscigi

Komentarz

W TIR nie ma postojów w boksach Zawsze jak zjeżdżałem to samochód przejeżdżał przez boksy.

Komentarz

jak nie ma jak jest... zatrzymywalem sie u mechanikow i nie dotankowali mnie. jechalem dlugi wyscig na chyba springfield z Audi R8. mozna ustawic bardzo dlugie wyscigi. tryb Endurace. +25laps ...chyba nawet do 99.

Komentarz

To chyba masz jakieś "kosmiczne" TIR. Ja równierz raz wziąłem spory dystans (więcej niż 25 laps) i próbowałem zjeżdżać. Samochód przejeżdżał przez boksy. Normalnie jest aleja serwisowa i garaże, ale jak sie zjedzie do boksu to samochód poprostu przejeżdża przez boksy nie zatrzymując się (jakby wykonywał stop & go).

Komentarz

przy stop & go zatrzymalby sie :wink: ...chyba miales na mysli "Drive Thru", czy jakos tak. nie pamietam dokladnie jak bylo z tymi pitami. daaawno juz nie gralem w TIR'a.

Komentarz

Aj. Popier*oliło mi sie. Za dużo ostatnio pracuje Dokładnie to "drive trough". Kara przejazdu przez boksy za przekroczenie w nich prędkości. Nie chcę sie kłócić, ale wiem, że poprostu nie ma w TIR czegoś takiego jak tankowanie i zmiana opon. Grałem ostatnio w TIR i też zjeżdżałem.

Komentarz

zainstaluje gre :wink:

Komentarz

Życzę przyjemnej instalacji

Komentarz

Oto i one... po przejsciu gry odblokowujesz czwarty poziom trudnosci EXTREME. niestety nie screen mi sie nie cyknal. fraps zawinil . pozniej masz juz do wyboru liczbe okrazen 25-99, jak na zalaczonym screenie. A teraz wyscig... 99laps left widac. Kolo obrotomierza masz kolejny wskaznik. to wskaznik poziomu paliwa ubywa a gdy sie skonczy, samochod staje i ani mysli o dalszej jezdzie. Teraz PIT STOPS... zjechalem po pierwszym okrazeniu wiec nie wiem czy paliwo dolali czy nie, ale pamietam wyscig na Springfield z R8 ze NIE dolali i po wyjechaniu z boksow samochod zgasl . jak widzisz, pit stop sie odbywa (bez mechanikow). samochod grzecznie staje na boku i liczony jest czas. ENTER i odjezdzasz :wink:

Komentarz

To tego akurat nie miałem. Ale mówiąc "przejść TIR" masz na myśli "ukończyć wszystkie Challenge", czy po kolei wygrać mistrzostwa w karierze we wszystkich klasach (GT, GTS i PRO)? Bo ja to drugie wykonałem, a w Challenge doszedłem do Audi R8, a dalej już mi sie nie chciało :wink:

Komentarz

ja zrobilem Wszystko co sie dalo

Komentarz

Używałeś kodów, skoro widzę Champ Cara, czy był on w Challenge? Pamiętam, że był kod na bolid.

Komentarz

Pracuję...
                              X