zapomniana przez niektorych gra, a calkiem niezla :mrgreen:
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Total Immersion Racing
Zwiń
X
-
Re: Total Immersion Racing
Nawet ładna grafika, realistyczne marki oraz tory (chociaż trochę mało). Jedyne wady to to, że auta suną kilka centów nad ziemią i trochę nienajlepsza fizyka jazdy. Trochę mnie też irytuje to, że jak się wyjedzie choćby jednym kołem na piach to od razy DRASTYCZNIE zwalniasz do 50 km/h. Oczywiście nie ścinam torów, ale często dojeżdżałem drugi, bo na ostatnich metrach jednym kołem wyjeżdżałem na piach.
-
To chyba masz jakieś "kosmiczne" TIR. Ja równierz raz wziąłem spory dystans (więcej niż 25 laps) i próbowałem zjeżdżać. Samochód przejeżdżał przez boksy. Normalnie jest aleja serwisowa i garaże, ale jak sie zjedzie do boksu to samochód poprostu przejeżdża przez boksy nie zatrzymując się (jakby wykonywał stop & go).
Komentarz
-
Aj. Popier*oliło mi sie. Za dużo ostatnio pracujeDokładnie to "drive trough". Kara przejazdu przez boksy za przekroczenie w nich prędkości. Nie chcę sie kłócić, ale wiem, że poprostu nie ma w TIR czegoś takiego jak tankowanie i zmiana opon. Grałem ostatnio w TIR i też zjeżdżałem.
Komentarz
-
Oto i one...po przejsciu gry odblokowujesz czwarty poziom trudnosci EXTREME. niestety nie screen mi sie nie cyknal. fraps zawinil
. pozniej masz juz do wyboru liczbe okrazen 25-99, jak na zalaczonym screenie. A teraz wyscig... 99laps left widac. Kolo obrotomierza masz kolejny wskaznik. to wskaznik poziomu paliwa
ubywa a gdy sie skonczy, samochod staje i ani mysli o dalszej jezdzie. Teraz PIT STOPS... zjechalem po pierwszym okrazeniu wiec nie wiem czy paliwo dolali czy nie, ale pamietam wyscig na Springfield z R8 ze NIE dolali i po wyjechaniu z boksow samochod zgasl
. jak widzisz, pit stop sie odbywa (bez mechanikow). samochod grzecznie staje na boku i liczony jest czas. ENTER i odjezdzasz :wink:
Komentarz
-
To tego akurat nie miałem. Ale mówiąc "przejść TIR" masz na myśli "ukończyć wszystkie Challenge", czy po kolei wygrać mistrzostwa w karierze we wszystkich klasach (GT, GTS i PRO)? Bo ja to drugie wykonałem, a w Challenge doszedłem do Audi R8, a dalej już mi sie nie chciało :wink:
Komentarz
Komentarz