Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Total Immersion Racing

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Total Immersion Racing

to nie jest Champ Car tylko Rockingham jakis tam... Angielska wyscigowka. przejdz challenge z nim a dostaniesz go ja mam wszystkie samochody. Rockingham jest najlepszy :mrgreen: mnie kody nie potrzebne

Komentarz

Ja kodów nie lubie i nie używam. Po co to jest? Trzeba być legalnym :wink:

Komentarz

jak sie pojezdzilo kilkanascie kolek to gralo sie nawet calkiem przyjemnie. nie wiem skad u ciebie ten problem z unoszacymi sie samochodami kilka cm nad ziemia. u mnie jedynym bugiem byly kola ktore nieco topily sie w asfalcie gdy ustawialem cisnienie opon na minimum... a tak to reszta ok.

Komentarz

One może nie unoszą się bardzo. Tylko widać, jakby sunęły tak lekko nad asfaltem. Ale po chwili przestaje się na to zwracać uwagę.

Komentarz

Ja niestety mogłem się pocieszyć tylko wersją DEMO i miałem do wyboru McLarena F1 GTR i chyba Audi TT z naklejkami RedBulla ,już tak dokładnie niepamiętam jaki samochód tam wyglądał ,ale jeżeli chodzi o grafikę jest całkiem niezła ,zgadzam się z powyższymi ,kawałeczek w trawę i dosyć zwalnia ,fizyka też nienajgorsza ,zawsze chciałem wygrać ,ale mi się nieudawało ,z 18 botów ,byłem chyba na 3.miejscu ,reszta 12 to odstawała strasznie ,miała już o wolniejsze tempo i to było na poziomie chyba najcięższym ,była tylko jedna trasa bodajże Monza ,ale niejestem pewien.

Czy w pełnej wersji można grać przez neta?

Bardzo się cieszę ,że thooorn wspomniał o tej grze ,bo niestety niewielu zna tą grę.
            Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

podczas kazdego wyscigu GP startuja na raz trzy klasy. PROTO, GTR i GT... skoro jechales Mclarenem to na bank odjechali ci z PROTO, w dodatku na Monzy gdzie PROTO ma chyba najwieksza przewage nad reszta klas

gra nie jest zla.. polecam wszystkim maniakom wyscigow :mrgreen:

Komentarz

W TIR nie ma opcji gry przez sieć. To Audi TT to było z ABT.

Komentarz

samochodem z nizszej klasy mozna nadazyc za samochodami z wyzszej klasy, o ile jedziesz najlepszym samochodem w danej klasie (GTR >>> Mclaren GTR Long Tail, GT >>> BMW M3 GTR) a trasa nie ma wielu prostych

Komentarz

Ja kilka razy nawet ABT finiszowałem przed Sinutrą.

Komentarz

sinutra to outsider... jego wogole pod uwage nie biore, mialem na mysli nadazenie np M3 GTR za Mclarenem czy Listerem czy Mclarenem za R8 czy Bentleyem... na niektorych trasach da sie byc szybszym od klasy wyzej

Komentarz

Jak jeździłem Sinutrą w GTS to wygrywałem. Ale to szczegół. Dobry kierowca wszystkim potrafi wygrywać :mrgreen:

Komentarz

wszystko to kwestia ustawien.. bo nawet najlepszy kierowca nic nie wskora jesli ustawienia sa do bani

Komentarz

Sinutrą wygrywałem nawet na standardowych.

Komentarz

fajnie ze w TIR tryb kariery zostal tak skonstruowany ze nie mozemy wsiasc od razu do najlepszych bolidow. w zaleznosci od naszych poczynan rozne teamy beda oferowac nam starty za kolkiem ich samochodow na poczatku obowiazkowo trzeba przedrzec sie przez jeden z outsiderowych teamow ...a potem (jesli wygralismy mistrzostwa) mozemy starac sie o posade w jednym z czolowych teamow :mrgreen:

Komentarz

Bez tego gra byłaby zbyt łatwa i nudna. Ja sie starałem brać oferty od słabszych teamów, by poczuć troche rywalizacji. Bo najlepszymi nie byłoby czegoś takiego jak "wyprzedzanie". Chyba, że maruderów :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                                X