Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Total Immersion Racing

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Total Immersion Racing

Springfield 7laps Championship

PRO +1lap
    GTS +1lap
    GT +2laps

Komentarz

No to, kolego, gratuluję rezultatu. Ostatnio wogóle nie gram w TIR. Ale może kiedyś zrobie podobny czas. :wink:

Komentarz

jedyne co mi jeszcze przeszkadza w TiR to BRAK niebieskich flag

Komentarz

POPIERAM. Pamiętam jak mi raz maruderzy zepsuli wyścig na Silverstone w Karierze. Ścigałem się w PRO na Audi R8, a PRO jest szybsze od GT. I na OSTATNIM okrążeniu, na OSTATNIEJ kombinacji zakrętów minimalnie prowadziłem przed Bentleyem i drugim Audi. Miałem kilka wycieczek, bo gralem po sporej przerwie (inaczej bym im uciekł). Dublowałem tam pierwszego ABT. Wyprzedziłem go dopiero po "wejściu" taranem inaczej nie było mowy o dublowaniu . W międzyczasie musiałem przyblokować Bentleya, bo mnie prawie wziął od wewnętrznej. W połowie zakrętu przystąpiłem do dublowania drugiego ABT. A ten mi zajechał chamsko drogę i nie mając szans na uniknięcie kolizji wjechałem w niego. Wyrzuciło nas na plażę (wysypane piachem pobocze), a że w TIR jazda po plaży oznacza 50 km/h, zostałem wyprzedzony przez Bentleya, Audi R8 (drugiego), a po powrocie na tor zrównałem się z Panozem PRO. Ale miałem lepsze przyspieszenie, więc "rzutem na taśmę" zająłem 3 miejsce. Byłem zły, bardzo zły. Oczywiście nie wyrzuciłem monitora przez okno, bo wariatem nie jestem :mrgreen: Ale gdyby było w TIR coś takiego jak niebieska flaga, to wygrałbym ten wyścig. I to pewnie.

Komentarz

ja srednio na kolku jestem szybszy od drugiego w klasie o 10-15s. wczoraj scigalem sie BMW GT na Silverstone. Trzymalem sie miedzy dwoma Mclarenami. Dopiero na ostatnim kolku udalo mi sie wyprzedzic pierwszego z Mclarenow. Moj najlepszy czas byl rownoczesnie najlepszym czasem w GTS i GT.

najwazniejsze w TiR sa ustawienia. bez nich niewiele mozna zdzialac.

Komentarz

Coś o tym uczuciu i sytuacjach wiem i rozumiem ,ja stykam się z takimi przypadkami od ho . . ho .. . .hoo . . .już długich lat.
              Także witaj w klubie. Ale w TIR jeszcze niemiałem takiej jazdy.
              Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

u mnie to jest tak. ja na pole position (lub gdzies na miejscach w klasie wyzej), zaczyna sie wyscig, pierwszy zakret i... tyle mnie widzieli :mrgreen:

Komentarz

Ja w tą gre nie grałem,nawet niewiedziałem o jej istnieniu

Komentarz

dziekujemy SzP. paganiemu ze zaszczycil nas tu swoja obecnoscia

Komentarz

Ja w tą gre nie grałem,nawet niewiedziałem o jej istnieniu
                      To masz okazję sobie ściągnąć przez torrenty ,albo na rapidzie.
                      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Tak teraz myślami wróciłem do TIR i przypomniało mi się, jak kilka ładnych lat temu walczyłem w Challenge, by odblokowywać kolejne samochody, bo mi się nudziło ( ). I tak doszedłem do wyścigu 25 laps na ulicznym torze Minato City. Jedzie się tam McLarenem, endurance 25 okrążeń w malowniczym zachodzie słońca. Jednak za przeciwnika mamy drugiego McLarena. Nie pamiętam już, czy były kwalifikacje, ale drugi McLaren zawsze startował przede mną. I tutaj zgrzyt. Koleś (a raczej bot) był taki dobry, że jak się go nie wyprzedziło zaraz po starcie, to już się go nie wyprzedziło w ogóle. A wiem co mówię, bo sam męczyłem się z tym endurance x razy. Wtedy byłem oczywiście o wiele młodszy niż teraz i mogłem jeździć słabiej. Niezłe miałem męki. Zawsze trzymałem się do sekundy za nim, raz siedziałem mu cały czas na ogonie (niecałe 0,5 s) ale mimo to nie mogłem go wyprzedzić. Nie dość, że musiałem wyprzedzić typa zaraz po starcie (inaczej kicha), to jeszcze musiałem BEZBŁĘDNIE przejechać wszystkie 25 okrążeń, by nie dać mu się wyprzedzić (wtedy też już nie odzyskałbym pozycji). Jaka była moja radość po długo wyczekiwanym zwycięstwie :mrgreen: To był dla mnie najtrudniejszy wyścig w TIR, inne zawsze wygrywałem na luzie.

Komentarz

Pewnie dlatego, ze byles mlodszy :wink:

Osobiscie, bardzo lubilem jezdzic na Minato City. AI jezdzi tu troche chaotycznie, czesto obijajac sie o bandy, i ogolnie nienajlepiej. Wyscig to jedynie formalnosc do "odfajkowania" na drodze kariery, bo jak mozna tlumaczyc 5s roznice miedzy mna a drugim w qual? :mrgreen:

Komentarz

Prawie na pewno, że byłem młodszy. Bo jak jakieś 4 miesiące temu odpaliłem sobie TIR po 5 letniej przerwie, na nowo przywykłem do niezbyt realistycznego modelu jazdy, to w wyścigu rywali po prostu odstawiałem na 15 do 20 sekund na dłuższych wyścigach (do 10 okrążeń), a w normalnych po 10 sekund. Gdy te kilka lat temu grałem, to 5 sekund to był maks. Jednak nie to, co teraz :wink:

Bardzo lubiłem Silverstone, Hockenheim, Minato City i Rockingham (wersja drogowa).

Komentarz

Pracuję...
                            X