Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
S.C.A.R. >>> hit czy shit?
Zwiń
X
-
Re: S.C.A.R. >>> hit czy shit?
sa fiaty w Polsce ktore bez problemu wygraja z Ferrari... ale temat nie powstal po to. Gra byla zachwalana przez niektorych, czasem czytalem o niej w gazetach jak o objawieniu boskim. znalazlem sensownie napisana recenzje ktora w pelni oddaje ducha SCAR :mrgreen: a po za tym... nie bylo tu jeszcze tematu o tej grze
Komentarz
-
Serwer ma trochę racji,dostaliśmy przed nosy gotowy artykuł który już z góry niszczy tą grę, dlatego też "podświadomie" nasuwa nam odp na pytanie "hit czy shit" Jednak nie uważam że jest całkiem bez sensu gdyż o tej grze nie było na naszym forum, a może ktoś grał i ma inne zdanie itp.
Komentarz
-
ja kupiłem z gazetówki ,bodajże Playa ,albo CyberMychy ,niepamiętam ,mnie się tam podoba i sobie ją cenie ,ze względu na grafę ,krajobrazy tras i oczywiście sens gry
jedyny minus jaki jest to niestety przez neta niemożna się ścignąćTriatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
a co w tym złego ? Dołączane są programy np: ja mam eJaya HipHopa 3
To ,że taka nazwa ,to nieznaczy ,że tylko "malutkie dzieciaczki" grają tam.Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
Gierka nawet fajna, tylko brakuje jej dynamiki, bo niektóre wyścigi zanudzają na śmierć. Ale jest dużo aut, tras, zadań pobocznych, ale to po pewnym czasie nudzi. Rewolucja może to nie jest, ale shit też nie. Dałbym 7/10.
Komentarz
Komentarz