Witam!!Dla wielkich fanów NFS mam smutną wiadomość.W internecie krążą plotki że EA ma zakończyć produkcje NFS na Undercover'ze (czyli to byłby koniec NFS'ów teraz) .Powód:coraz mniej ludzi kupuje nowe NFS'esy.Muszę poszperać w necie aby potwierdzić lub nie potwierdzić tej wiadomości.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Koniec Need for Speed??
Zwiń
X
-
Re: Koniec Need for Speed??
Wspolczuje temu kto kupil Undercovera. Ta kasa moglaby zostac lepiej wydana... np na bierki dla calej kompanii.
ps. chodza ploty ze Disney ma zamiar wykupic EA. Ciekawie bedzie wygladac np intro do Fify 20xx... z wielkim zamkiem na niebieskim tle :mrgreen: A po polu bedzie biegac myszka miki :mrgreen:
Komentarz
-
Komentarz
-
Tydzien po premierze fani NFSa wypuscili patcha polepszajacego grafike. Patch naprawde dziala i gra wyglada duzo lepiej. Pytanie: Moze to lepiej ich zatrudnic niz bande z EA? Fani zrobili to w tydzien a EA potrzebowala duuuzo wiecej czasu by wypuscic taki shit. Nic... Wg mnie jest to kolejny dodatek (po Carbonie) do Most Wanted. Gra jest nudna i zalosnie prosta a model jazdy przesadnie zrecznosciowy. Wypuszczona w pospiechu, niezoptymalizowana. Kaszanka zone.
Tylko czekac na to jak EA skonczy z seria NFS (bo taka przestala juz istniec) i zastapi ja jakims innym tytulem, oczywiscie w podobnym klimacie. Na ich miejscu nie robilbym juz kolejnego NFSa a oni juz mysla o kolejnym. Kompromitacja na calej linii.
Ps. Chyba pogram sobie w Porsche. W HS (czy jak kto woli Road Challenge) gralem sporo na PSX.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Dreadlock89Wszyscy (łącznie ze mną) krytykują NFS a założę się że niektórzy z owych wielce krytykujących po kryjomu w domu pykają NFS jarając się swoim Vejronem.Ja zastanawiam się, czy kupować M6 czy 911 Turbo, bo mnie moja TT wkurza
Komentarz
-
Zamieszczone przez Dreadlock89Wszyscy (łącznie ze mną) krytykują NFS a założę się że niektórzy z owych wielce krytykujących po kryjomu w domu pykają NFS jarając się swoim Vejronem.
Komentarz
-
Nie gralem w ta gre. Pewnie nie ruszylaby z miejsca na moim staruszku. Choc nie zdziwilbym sie gdyby mocniejsze sprzety mialy z nia problem. Gra ma tendencje do wieszania sie. Przeczytalem pare recenzji, komentarze uzytkownikow, fanow serii, relacje, widzialem gameplay'e... Wystarczy mi by powiedziec o niej pare zdan. Gdy ja pierwszy raz zobaczylem, pomyslalem: klon MW?Nawet gdybym mial mozliwosc to i tak bym jej nie ruszyl... nawet kijem z 5m.
ps. w Porsche2000 niestety sobie nie pogram. Gra ma jakies problemy na XP
Komentarz
-
Zamieszczone przez thooornPrzeczytalem pare recenzji, komentarze uzytkownikow, fanow serii,
Zamieszczone przez thooornps. w Porsche2000 niestety sobie nie pogram. Gra ma jakies problemy na XP
Mi na ikspeku chodziło bez problemów...jeszcze za czasów kiedy nie miałem PS2, grało się trochę w Porsche...
Pozdrawiam
Komentarz
-
Zamieszczone przez LukasWiesz...ciężko powiedzieć coś o grze znając zdanie 10-13 latków. :wink: Bo taka jest średnia wieku, graczy...
...i paru szanujacych sie czasopism o grach komputerowych. Ludzie pracujacy w nich przerabiaja gry od deski do deski wiec wiedza co piszaa jesli bede potrzebowal komentarza od 10-13latka to sie do ciebie zglosze :wink:
Komentarz
-
Zamieszczone przez thooorna jesli bede potrzebowal komentarza od 10-13latka to sie do ciebie zglosze :wink:
Jeżeli patrzeć by na poziom intelektualny tych graczy na tle Twojego...to nie musisz się nikomu o nic pytać.
Pozdrawiam
Komentarz
Komentarz